سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه کیک ساده خامه‌ای

در این مطلب قصد داریم روش تهیه کیک ساده خامه‌ای را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه کیک ساده خامه‌ای را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

تخم مرغ: ۵ عدد
پودر قند: ۱ لیوان + ۲ قاشق غ خ
آرد الک شده: ۱ لیوان
بکینگ پودر: ۱ قاشق مرباخوری
وانیل: نصف قاشق مرباخوری

مواد لازم برای خامه

خامه: ۶۰۰ میلی لیتر (۳ بسته)
پنیر ماسکارپونه یا لبنه: ۲۵۰ گرم
وانیل: ۱ قاشق مرباخوری
شکر: ۱ لیوان چایخوری (کسانی که دوس دارن بیشتر شیرین باشه شکر کمی بیشتر بریزن)
برای کناره کیک بادام پرک یا فندق

‌طرز تهیه:

۱. ابتدا زرده تخم مرغ و شکر را خوب هم بزنید تا مثل کرم شود.

۲. آرد و بکینگ پودر را الک کنید و اضافه کنید و هم بزنید و در یک ظرف بریزید (در این مدت کمی سفت میشود نترسید).

۳. سفیده‌های تخم مرغ را با مقدار خیلی کم نمک هم بزنید تا به خوبی سفید شده و پف کند به طوری که از ظرف نریزد.

۴. سفیده تخم مرغ را با موادی که زرده تخم مرغ داشت اضافه کنید و به وسیله لیسک به آرامی به طوری که پف آن نخوابد هم بزنید.

۵. کف قالب کیک را کاغذ روغنی پهن کنید و مواد را داخل آن بریزید.

۶. در فر از قبل گرم شده در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بپزید.

۷. خامه سرد و شکر و وانیل را با هم خوب مخلوط کنید.

۸. پنیر ماسکارپونه یا لبنه را اضافه کنید و مجددا هم بزنید.

۹. این مواد را حداقل ۲ ساعت در یخچال بگذارید.

۱۰. بعد از اینکه کیک پخت اجازه بدهید سرد شود و سپس از وسط نصف کنید.

۱۱. از خامه کمی برای تزئین کنار بگذارید و بقیه را وسط و روی کیک بزنید.

۱۲. دور کیک را با بادام پرک تزئین کنید.

۱۳. کیک را جوری که دوست دارید تزئین کنید.

۱۴. کیک را حداقل در یخچال به مدت دو ساعت استراحت بدهید در این صورت بهتر میشه.

امیدوارم لذت ببرید.


بیشتر بخوانید


منبع: shahre shekamooha

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.