او استفاده از ظرفیت بزرگان هر محله برای حل مشکلات خانوادگی را از دیگر برنامههای این معاونت در حوزه خانواده دانست و افزود: به همین منظور طرح حَکَمین قرآنی در دست اجراست که میتوان از ظرفیت روحانیون به عنوان محور محلات در این طرح استفاده کرد.
رحیمیزاده تشکیل بنیاد صیانت از خانواده در استان را از برنامههای موفق در حوزه پیشگیری از آسیبهای حوزه خانواده اعلام کرد و افزود: این بنیاد در ابتدا در شهرستان میبد شروع به فعالیت کرد که پس از موفقیت، اکنون در شهرستان اردکان و بهاباد نیز تشکیل شده است.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان یزد از آموزش به عنوان رکنی مهم در شکل گیری بنیان خانوادهای استوار یاد کرد و گفت: در این راستا باید آموزشهای قبل از ازدواج را گسترش داد و از اشخاص در شرف ازدواج شروع کرد.
او با تأکید بر اهمیت آموزش در مدارس و دانشگاهها تصریح کرد: البته در حال حاضر آموزشهایی در سه سطح معلمین، والدین و دانش آموزان تحت عنوان پیشگیریهای رشد مدار در حال انجام است.
رحیمی زاده با اشاره به ظرافتهای فعالیتها در حوزه دانش آموزی به ویژه در موضوعی مثل ازدواج اظهار داشت: باید با زبان هنرمندانه و با بهره گیری از اصول دینی و اعتقادی به نحوی در این حوزه عمل کنیم تا با چالش و آسیب روبرو نشویم.
او با اشاره به فعالیت سامانه سجام تصریح کرد: سامانه سجام به عنوان دیده بان پیشگیری از وقوع جرم آمادگی پیگیری گزارشات مردمی را در حوزههای مختلف جهت مقابله با مجرمین به ویژه قبل از ارتکاب جرم دارد.
رحیمی زاده تصریح کرد: روحانیون، مداحان، هیئت امناء مساجد و هیئات مذهبی، فعالین فرهنگی و ... میتوانند با ارائه گزارشات خود در بستر این سامانه ضمن انجام وظیفه در حوزه مسئولیت اجتماعی یاری گر دستگاه قضا در حوزه پیشگیری از وقوع جرم باشند.
مدیر کل تبلیغات اسلامی استان نیز در این نشست با اشاره به ظرفیتهای تبلیغی این نهاد گفت: سرمایه گذاری روی سه قشر اثرگذار روحانیون، مداحان و هیئات مذهبی در قالب برنامههای مستمر و مدون میتواند در دراز مدت اثرات مثبتی بسیاری را به همراه داشته باشد.
حجت الاسلام علیرضا نجیمی با اشاره به اجرای طرح امام محله در سطح استان، گفت: در این طرح امام جماعت به عنوان رکن محل به فعالیت میپردازد که میتوان از این ظرفیت در حوزه پیشگیری از وقوع جرم به ویژه در حوزه کاهش آسیبهای خانواده استفاده کرد.
انتهای پیام/ی