سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تصاویری دیدنی از جنگ تن به تن ببرهای نر در برابر چشم گردشگران

در تصاویر فوق العاده زیر دو ببر نر بنگال را می‌بینیم که شروع به مبارزه با یکدیگر می‌کنند. این مبارزه آنقدر ادامه پیدا می‌کند تا دست آخر یکی از ببر‌ها مغلوب می‌شود و به خاک می‌افتد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، این عکس‌های خیره کننده از لحظه‌ی درگرفتن زد و خوردی شدید میان دو ببر نر در جنگل‌های هند ثبت شدند.

معلوم است که این دو ببر نر دل خوشی از یکدیگر نداشتند؛ آن‌ها درست جلوی چشمان گردشگرانی که در یک اردوی حیات وحش به سر می‌بردند با یکدیگر شروع به مبارزه کردند.

این عکس‌ها را عکاسی به نام هارشا ناراسیمهاموتی، ۲۸ ساله اهل هند، در جریان یک تور عکاسی گرفته است. او مربی این تور بود و کار هدایت یک گروه از مشتاقان هنر عکاسی را در این سفر بر عهده داشت.

در این تصاویر فوق العاده دو ببر نر بنگال را می‌بینیم که شروع به مبارزه با یکدیگر می‌کنند. این مبارزه آنقدر ادامه پیدا می‌کند تا دست آخر یکی از ببر‌ها مغلوب می‌شود و به خاک می‌افتد.

ببر‌ها در هند اغلب در حال پرسه زدن در اطراف شهر بنگلور دیده می‌شوند، اما این اولین باری بود که هارشا موفق شده بود یک جنگ تمام عیار میان دو تا از خطرناک‌ترین حیوانات دنیا را با دوربین خود شکار کند.

هارشا می‌گوید: «زبانم کاملاً بند آمده بود. از ترس می‌لرزیدم. صحنه‌ی فوق العاده‌ای که شاهدش بودیم را باور نمی‌کردم.»

«تک تک عکس‌های این مجموعه برایم خاص هستند، چون دیدن یک ببر نر در جنگل همیشه سخت است، اما دیدن دو تا ببر نر یک خوش شانسی تمام عیار بود.»

«چیزی که آن لحظه را متمایز کرد نحوه‌ی رخ دادنش بود.»

«هر وقت این عکس‌ها را به دیگران نشان می‌دهم مبهوت عکس‌ها می‌شوند و آرزو می‌کنند که آن‌ها هم چنین صحنه‌ای را در سفرهایشان ببینند، بعضی‌ها هم به من به خاطر عکس‌ها تبریک می‌گویند، اما چیزی که این ماجرا را برای خودم خاص می‌کند این است که توانستم آن را با چشم‌های خودم ببینم.»

ببر‌ها در حال حاضر در فهرست گونه‌های در معرض خطر انقراض اتحادیه بین المللی حفاظت از محیط زیست (IUCN) قرار دارند.

در سال ۲۰۱۵ جمعیت ببر‌های دنیا چیزی بین ۳،۰۶۲ تا ۳،۹۴۸ قلاده تخمین زده شد. این درحالی است که جمعیت این حیوانات در آغاز قرن بیستم ۱۰۰ هزار قلاده در دنیا بود.


بیشتر بخوانید


منبع: روزیاتو

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.