سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه رول سوخاری مرغ و ژامبون

در این مطلب قصد داریم روش تهیه رول سوخاری مرغ و ژامبون را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه رول سوخاری مرغ و ژامبون را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

فیله مرغ: ۳ عدد
ژامبون: ۳ ورقه
پنیر چدار: ۳ ورقه
تخم مرغ (کمی زده شده): یک عدد
پودر سوخاری: ۲ پیمانه
روغن: برای سرخ کردن
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
سیر (له شده): ۲ حبه
پاپریکا: به مقدار لازم


بیشتر بخوانید


طرز تهیه:

۱. با استیک کوب روی فیله‌های مرغ بکوبید تا پهن شوند. سیر له شده را روی فیله‌های مرغ بمالید و نمک و فلفل سیاه بزنید و پاپریکا بپاشید.

۲. روی هر یک از فیله‌ها یک ورقه ژامبون و یک ورقه پنیر قرار دهید و آن‌ها را رول کنید. رول‌های مرغ را ابتدا در تخم مرغ کمی زده شده فرو کنید و سپس در پودر سوخاری بغلتانید.

۳. سپس آن‌ها را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند.

منبع: ماهنامه سفره ایرانی

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۲۱:۱۷ ۰۹ مرداد ۱۳۹۹
سلام. خلال دندان بهش فروکنید. موفق باشید
بی نام
۲۲:۱۵ ۰۱ مرداد ۱۳۹۹
اخه من درست کردم رول باز میشه اگر راحی هست میشه بگید لطفا