به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه نایس کریم شکلات و موکا را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم پایه:
جودوسرپرک: ۱ و ۱/۲ (یک و نیم) پیمانه
خرمای بزرگ و شیرین: ۳/۴ (سه چهارم) پیمانه خردشده
پودر کاکائو: ۱/۳ (یک سوم) پیمانه
لایه بستنی شکلاتی:
خامه نارگیل: ۱ و ۱/۲ (یک و نیم) پیمانه
(جایگزین: باتوجه به نوع رژیم خود خامه گیاهی، خامه قنادی)
شربت آگاو:؛ ۶ قاشق سوپ خوری
(جایگزین: عسل خام، عسل طبیعی و ارگانیک، شیره دلخواه مثل شیره انگور)
پود کاکائو: ۶ قاشق سوپ خوری
لایه بستنی موکا:
خامه نارگیل: ۱ پیمانه
شربت آگاو: ۳ قاشق سوپ خوری
قهوه دم کردهی غلیظ: ۱/۲ (یک دوم) پیمانه
و
شکلات تلخ و گردو یا بادام خردشده برای تزیین
بیشتر بخوانید
روش تهیه
برای بیس، همه مواد را در غذاساز مخلوط کرده تا خمیر چسبنده و سفتی داشته باشیم.
خمیر را کف یک قالب دیواره دار باروکش کاغذ روغنی که تا لبههای ظرف کشیده شده باشد به قطر یک سانت، پهن میکنیم.
مواد لایه شکلاتی را در غذاساز ریخته و کاملا مخلوط میکنیم و سپس روی پایهی دسر ریخته و همه جای آن یکنواخت پهن میکنیم.
قالب را برای حداقل ۲ ساعت در فریزر میگذاریم.
پس از اینکه این لایه کاملا خودش را گرفت، مواد لایهی موکا را باغذاساز کاملا میکس و مخلوط میکنیم و روی لایهی شکلاتی میریزیم و برای ۳ ساعت در فریزر میگذاریم.
پس از آن که این لایه هم خودش راگرفت دسر را از قالب درآورده و به سایز دلخواه برش میزنیم و برای روی آن از شرههای شکلات ذوب شده و گردو یا بادام خردشده میدهیم.
منبع: دسر شیک
انتهای پیام/