سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه ناگت مرغ

در این مطلب قصد داریم روش تهیه ناگت مرغ را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه ناگت مرغ را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

فیله مرغ (چرخ شده): ۳ عدد
شیر: به مقدار لازم
تخم مرغ: ۳ عدد
نان تست: نصف یک عدد
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
پاپریکا: به مقدار لازم
پودر سوخاری: به مقدار لازم
روغن: برای سرخ کردن
آرد: ۳ ق س


بیشتر بخوانید


طرز تهیه:

۱. نان تست را در مقداری شیر قرار دهید تا خیس بخورد. فیله مرغ چرخ شده، نان تست خیس خورده در شیر، یک عدد تخم مرغ، نمک، فلفل سیاه و پاپریکا را با هم مخلوط کنید.

۲. گلوله‌هایی از مخلوط به دست آمده را جدا کنید و کف دست خود پهن نمایید. آن‌ها را به آرد آغشته کنید و سپس در دو عدد تخم مرغ کمی زده شده فرو کنید و در آخر در پودر سوخاری بغلتانید.

۳. روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و ناگت‌ها را در روغن سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند.

منبع: ماهنامه سفره ایرانی

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۹:۳۳ ۳۰ تير ۱۳۹۹
خیلی عالی شد
عباس
۱۵:۳۲ ۲۹ تير ۱۳۹۹
چقد مختصرو مفید


منتها مرغ و تخم مرغم بیخوی گرون کردن
این همون مرغی بود ک زمان کرونا یعنی ت عید و برج دو روش زده بودن سیزده تومن ولی کسی نمیخرید میدادن ب هشت تومن حالا بیستمنو کجای دلم بزارم