به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه ناگت مرغ را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
فیله مرغ (چرخ شده): ۳ عدد
شیر: به مقدار لازم
تخم مرغ: ۳ عدد
نان تست: نصف یک عدد
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
پاپریکا: به مقدار لازم
پودر سوخاری: به مقدار لازم
روغن: برای سرخ کردن
آرد: ۳ ق س
بیشتر بخوانید
طرز تهیه:
۱. نان تست را در مقداری شیر قرار دهید تا خیس بخورد. فیله مرغ چرخ شده، نان تست خیس خورده در شیر، یک عدد تخم مرغ، نمک، فلفل سیاه و پاپریکا را با هم مخلوط کنید.
۲. گلولههایی از مخلوط به دست آمده را جدا کنید و کف دست خود پهن نمایید. آنها را به آرد آغشته کنید و سپس در دو عدد تخم مرغ کمی زده شده فرو کنید و در آخر در پودر سوخاری بغلتانید.
۳. روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و ناگتها را در روغن سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند.
منبع: ماهنامه سفره ایرانی
انتهای پیام/
منتها مرغ و تخم مرغم بیخوی گرون کردن
این همون مرغی بود ک زمان کرونا یعنی ت عید و برج دو روش زده بودن سیزده تومن ولی کسی نمیخرید میدادن ب هشت تومن حالا بیستمنو کجای دلم بزارم