سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه کیک بدون شکر با شیره انگور

در این مطلب قصد داریم روش تهیه کیک بدون شکر با شیره انگور را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، برای درست کردن کیک بدون شکر باید از شیره خرما یا انگور استفاده کنید. من در دستور یک قاشق شکر گفتم، چون برای متعادل کردن طعم شیره لازمه. حالا اگر شیره شما خیلی شیرین نیست یک قاشق دیگه هم اضافه کنید.

مواد لازم:

یک و نیم پیمانه آردسفید.
۳/۴ پیمانه شیره انگور یا خرما (دوشاب).
یک قاشق غذاخوری شکر.
۱/۴ پیمانه آب ولرم.
۱/۲ پیمانه روغن مایع.
۱/۲ قاشق غذاخوری بکینگ پودر.
دو عدد تخم مرغ.


بیشتر بخوانید


طرز تهیه کیک بدون شکر با شیره انگور

اول از همه فر رو با حرارت ۱۸۰درجه روشن کنید.

آرد و بکینگ پودر رو با هم الک کنید و کنار بزارین.

تخم مرغ، شکر و روغن رو با همزن در حد دو سه دقیقه بزنید تا کرم رنگ بشه. بعد شیره انگور و آب گرم رو با هم مخلوط کنید و به مواد اضافه کنید.

تند تند هم بزنید تا کاملا یکدست بشه و روی اون پر از حباب بشه.

حالا مخلوط آرد الک شده رو کم کم به مواد اضافه کرده و با لیسک بصورت دورانی هم بزنید.

قالب رو با کره یا روغن جامد چرب کنید. میتونید ازروغن جدا کننده کیک از قالب هم استفاده کنید. مایه کیک رو داخلش بریزین.

اگر دوست داشته باشین مقداری گردو خورد شده یا کشمش هم روی اون بریزین. قالب رو در فر بمدت ۳۵تا ۴۵دقیقه قرار بدین تا بپزه.

منبع: ashpazi ba ma

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۲۰:۳۳ ۱۷ مهر ۱۴۰۰
خیلی عالیست