سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اختصاص ۲ هزار تخت بیمارستانی جهت درمان بیماران کرونایی در مشهد

دبیر کارگروه مراقبت و درمان ویروس کرونا دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: ۲ هزار تخت بیمارستانی جهت درمان بیماران کرونایی فعال است.

 به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، علی‌اصغر انجیدنی دبیر کارگروه مراقبت و درمان ویروس گرونا دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: برنامه‌ریزی‌هایی که برای ارائه خدمات همزمان به بیماران کرونایی و غیرکرونایی داشتیم به‌گونه‌ای بوده که در کنار خدمت‌رسانی به بیماران کرونایی در این ایام خاص، کوچکترین خللی در امر خدمت رسانی به بیماران غیرکرونایی وارد نشود.

او افزود: در موج نخست بحران کرونا هزار تخت بیمارستانی عادی و ویژه جهت درمان بیماران کرونایی اختصاص یافت، ضمن اینکه همزمان همین میزان تخت افزوده شد و ظرفیت موجود به ۲ هزار تخت بیمارستانی جهت درمان این نوع بیماران رسید و تمامی این تخت‌ها در موج دوم این بحران فعال هستند.

دبیر کارگروه مراقبت و درمان ویروس گرونا دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: به تمامی بیمارستان‌های تحت پوشش این دانشگاه اعلام کرده‌ایم که تنها از ۶۰ درصد ظرفیت تخت و نیروی انسانی خود استفاده کنند و ۴۰ درصد مابقی در هر دو بخش را جهت پشتیبانی اقدامات کرونایی به‌حالت آماده‌باش نگهدارند تا در صورت نیاز خدمات به‌موقع و بی‌وقفه ارائه شود.

انجیدنی بیان کرد: بیمارستان‌های شریعتی و ۶۱۰ امام رضا (ع) به‌صورت ۱۰۰ درصدی به بیماران کرونایی اختصاص یافته و مابقی مراکز درمانی به بیماران غیرکرونایی خدمات‌رسانی دارند، اما با توجه به روند افزایشی آمار مبتلایان به کووید ۱۹ امکان اضافه شدن بیمارستان سوم هم جهت درمان بیماران کرونایی وجود دارد.


بیشتر بخوانید: 


او با اشاره به این نکته که اگر بیمار مشکوک یا مثبت در بیمارستان‌های غیرکرونایی شناسایی شد بلافاصله آن فرد را به یکی از مراکز درمانی ویژه بیماران کرونایی انتقال می‌دهیم، تصریح کرد: در بحث نظام ارجاع هم تأکید شده از مشاوره‌های تلفنی و خدمات مراکز بهداشتی و درمانگا‌های دولتی، غیردولتی، خصوصی و خیریه‌ای سطح شهر استفاده شود تا شاهد ازدحام مردمی در بیمارستان‌ها در این شرایط بسیار سخت نباشیم.

دبیر کارگروه مراقبت و درمان ویروس کرونا دانشگاه علوم پزشکی مشهد تاکید کرد: در ایام موج دوم بحران کرونا هم هماهنگی لازم با تمامی مراکز درمانی غیردولتی، خصوصی و خیریه‌ای صورت پذیرفته تا در صورت نیاز همچون زمان موج اول این بحران از ظرفیت این بیمارستان‌ها برخوردار شویم، هرچند فعلاً ارائه خدمات به این نوع بیماران در بیمارستان‌های دولتی طبق روال قبل در حال انجام است.

انجیدنی در خصوص اجرای طرح مراقبت در منزل، اظهار کرد: طرح مراقبت در منزل را به تازگی با همکاری مراکز پرستاری و مراقبت‌های بالینی آغاز کرده‌ایم و به بیمارانی که نیازمند ارائه خدمات در بیمارستان نیستند، در منزل با تعرفه دولتی ارائه خدمات می‌دهند و تعرفه غیردولتی هم تنها در برخی موارد خاص لحاظ می‌گردد.

او افزود: فعالیت‌های مربوط به نقاهتگاه‌های بالینی هم آغاز شده و از امروز پذیرش بیماران را در این نقاهتگاه‌ها خواهیم داشت و همچون ایام موج اول بحران کرونا، در زمان موج دوم این بحران هم ارائه خدمات شایسته را به افرادی که در نقاهتگاه‌های بالینی پذیرش می‌شوند خواهیم داشت.
 
انتهای پیام// ف.ک
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.