سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

شیرینی لوز شیر عسلی+ دستور تهیه

در این مطلب قصد داریم روش تهیه شیرینی لوز شیرعسلی را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه شیرینی لوز شیر عسلی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد‌لازم:

شکلات سفید رنده شده فشرده یک دوم پیمانه

شیرعسلی یک دوم پیمانه
پودر قند‌الک شده دو سوم پیمانه
پودر بادام یک ویک دوم پیمانه

زعفران آب شده مقداری
رنگ سبز و پودر پسته مقداری

طرز تهیه:

شکلات سفید رنده شده را درون کاسه‌ای روی بخار آب می‌کنیم تا روان شود.

پودر قند الک شده را با پودر بادام مخلوط می‌کنیم شیر عسلی را اضافه می‌کنیم.

شکلات آب شده روان را اضافه می‌کنیم وخمیر می‌کنیم.

خمیر را درون کیسه نایلون گذاشته نیم ساعت در یخچال استراحت می‌دهیم‌.

می‌تونید دورنگ درست کنید یا سه رنگ بستگی به خودتون داره من یک بار دو رنگ درست کردم زعفرانی وسفید‌ویکبار هم سه رنگ انتخاب با شما است.

بعد خمیر را به سه قسمت تقسیم می‌کنیم، به یک قسمت زعفران آب شده غلیظ اضافه می‌کنیم.

به یک قسمت من پودر پسته کمی رنگ سبز خوراکی اضافه کردم، یک قسمت هم خمیر سفید موند، بعد از اضافه کردن زعفران مواد تون چسبناک میشه کمی پودر بادام اضافه کنید تا چسبندگی مواد گرفته شود.

از هر کدوم کمی برداشته روی مولد قرار بدین، تو هر قالبی که دوست داشتین بریزید و قالب بزنید من تو مولد مخصوص فوندات هست زدم و فشرده کردم ودرش اوردم تو مولد خیلی شیک میشه جون قطرش زیاد نمیشه.

این شیرینی شبیه توت است نیاز به پخته شدنم نداره طعم ومره‌ای نزدیک باقلوا داره .

اگه سه رنگ قالب زدین این کار را کنید سه گلوله از هر رنگ بردارید مقداری از سبر بردارید تو قالب کمی باز کنید با دست گلوله کوچکی از رنگ دوم روی رنگ اول بزاریدباز بادست فشرده کنید وبعد رنگ سوم را در انتها با کف دست فشرده کنید و درش بیارید و بعد از مولد جدا کنید.

نکته:

اگه خمیرتون شل بود پودر بادام اضافه کنید.

اگر سفت بود با یکی دو قاشق شیر عسلی نرم کنید.

منبع:ashpazi_ba_ham

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.