سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه گیزاتما غذای محلی ارومیه

در این مطلب قصد داریم روش تهیه گیزاتما را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه گیزاتما را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

گیزاتما یکی از غذا‌های محلی ارومیه است که با کدو و بادمجان و سیب زمینی تهیه می‌شود و در وعده‌های اصلی سرو می‌شود.

مواد لازم:

بادمجان ۲ عدد
کدو ۲ عدد
سیب زمینی متوسط ۳ عدد
سیر ۳ حبه
گوجه فرنگی ۲–۳ عدد متوسط
فلفل سبز ۱ عدد
روغن مایع برای سرخ کردن
ماست و سیر
میتونیم هویج هم بریزیم
بعضی‌ها هم لوبیا سبز توش می‌ریزند

طرز تهیه:

تمام موادمون رو پوست می‌گیریم وخرد می‌کنیم و مواد رو تو روغن داغ سرخ می‌کنیم و بعد سس رو درست می‌کنیم به این ترتیب که گوجه‌ها مونو رنده می‌کنیم و بعد روغن تو ماهی تابه می‌ریزیم و سیر رنده شده رو توش می‌ریزیم و تفت میدیم بعد گوجه رو اضافه کرده و دوباره تفت میدیم و کمی هم نمک می‌ریزیم و بعد این سس رو روی مواد سرخ کرده مون می‌ریزیم و اگه خواستیم روشون ماست با سیر می‌ریزیم.

منبع:amoozeshe_ashpazi

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
پیمان قاسمی
۰۰:۳۳ ۲۹ تير ۱۳۹۹
سلام
دوستان واقعا خیلی خوشمزه ست الخصوص که با ماست موسیر خورده بشه و نون نرم تازه ووو نوشابه گازدار دبش.
ناشناس
۲۲:۵۷ ۲۸ تير ۱۳۹۹
چه جالب من تا الان فکر میکردم غذای شناخته شده ایی ، خیلی عالیه امتحان کنید