سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرح وزارت دفاع آمریکا برای تغییر پرچم و نماد دوران برده داری تاسیسات به جای نام‌گذاری مجدد

وزارت دفاع آمریکا طرحی را در نظر گرفته است که استفاده از پرچم و نماد‌های دوران برده داری را در ساختمان‌ها و تاسیسات وابسته به این وزارت‌خانه ممنوع می‌کند.

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان  به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، مقامات وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) در حال بررسی سیاستی هستند تا فهرستی از پرچم‌های دوران کنفدراسیون‌ها را حذف کرده و پرچم‌های مجاز را برای تاسیسات خود ایجاد کنند بدون آنکه مستقیما آن‌ها را نامگذاری کنند. به عقیده آن‌ها با ایجاد یک استاندارد جدید می‌توان از جنجال‌ها جلوگیری کرد.

مشخص نیست چه زمانی می‌توان چنین طرحی را اجرا کرد، اما طبق گزارش‌ها، این پروژه به میز مارک اسپر، وزیر دفاع آمریکا رسیده است.

رایان مک کارتی، وزیر امور ارتش آمریکا دیروز در یک نشست خبری گفت: طبق سیاستی که برای پایگاه‌های ارتش در حال بررسی است ما استفاده از هرگونه علائم تفرقه افکنانه را از تاسیسات و پایگاه‌ها ممنوع می‌کنیم.

پیش از این، مارک میلی، رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا در اظهارنظر عمومی که با ایده دونالد ترامپ، رئیس جمهور این کشور مغایرت داشت، فرماندهان کنفدراسیون‌ها را «خیانتکار» توصیف کرد و از تغییر نام پایگاه‌های نظامی که از نام فرماندهان دوران برده داری اقتباس شده است، حمایت کرد.

این در حالی است که گفته می‌شود وزارت دفاع آمریکا صرفا استفاده از پرچم دوران برده داری را مطرح کرده است.

رئیس جمهور آمریکا بار‌ها با انتشار پیام‌هایی در حساب کاربری توئیتر خود مخالفت خود را با تغییر نام پایگاه‌های نظامی که نامشان برگرفته از نام فرماندهان ارتش کنفدراسیون ایالت‌های جنوبی آمریکاست، اعلام و تهدید کرده در صورت تغییر نام این پایگاه‌ها، لایحه بودجه سالانه دفاعی را که نزدیک به ۷۵۰ میلیارد دلار است، وتو خواهد کرد.

پیش از این الیزابت وارن، یکی از سناتور‌های دموکرات با ارائه اصلاحیه خواستار تغییر نام ۱۰ پایگاه نظامی آمریکایی شد که نامشان برگرفته از نام فرماندهان ارتش کنفدراسیون ایالت‌های جنوبی آمریکاست.

ترامپ ضمن مخالفت با وارن، به پیشنهاد نانسی پلوسی، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا مبنی بر جمع آوری ۱۱ تندیس و مجسمه کنفدراسیون‌ها از راهرو‌های کنگره به شدت واکنش نشان داد.

رئیس جمهور آمریکا پیشتر نیز ضمن مخالفت با تغییر نام پایگاه‌های نظامی آمریکا گفته بود این پایگاه‌ها بخشی از میراث آمریکاست.

او همچنین خواستار اعمال مجازات علیه افرادی شد که در جریان اعتراضات به مجسمه‌های کنفدراسیون‌ها آسیب می‌رسانند.

کنفدراسیون‌ها ۱۱ ایالت جنوبی آمریکا هستند که پس از پیروزی آبراهام لینکلن در انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۸۶۱ میلادی و لغو قانون برده‌داری در این کشور، جدایی خود را از آمریکا اعلام کردند. این موضوع آغازگر جنگ داخلی ۴ ساله در آمریکا شد.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.