به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز،پورمحمدی استاندار آذربایجان شرقی در نشست هیات اجرایی منطقه ویژه علم و فناوری آذربایجان شرقی، با اشاره به ایجاد ۵ منطقه ویژه علم و فناوری در کشور از جمله آذربایجان شرقی، گفت: با ایجاد این منطقه ظرفیت خوبی در حوزه فناوری و اقتصاد دانشبنیان برای استان به وجود آمده است.
او شبکهسازی و ایجاد ارتباط بین بخشهای مختلف را از هدف اصلی ایجاد منطقه ویژه علم و فناوری در استان آذربایجان شرقی برشمرد و افزود: انتظار این است که کارهای برزمینمانده در حوزه اقتصاد دانشبنیان با استفاده از ظرفیت این منطقه عملیاتی شود.
استاندار آذربایجان شرقی راهاندازی این منطقه را موجب سرعت گرفتن کارهای فن آورانه و کمک به شرکتهای دانشبنیان عنوان کرد و گفت: منطقه ویژه علم و فناوری گامی در جهت یکپارچهسازی و همافزایی اقدامات و دستاوردهای دانشگاهها و مراکز علمی و فناوری است.
پورمحمدی با قدردانی از اقدامات انجامیافته از قبیل حمایت از طرحهای پژوهشی و برگزاری نمایشگاههای فناوری و نوآوری ربع رشیدی، گفت: اقدامات گذشته باید ادامه یابد، اما در کنار آن باید به اقداماتی فراتر از اقدامات متعارف فکر و از ظرفیت بالای منطقه ویژه علم و فناوری به شکل بهتر استفاده کنیم.
استاندار آذربایجان شرقی همچنین بر استفاده از ظرفیت فضای مجازی برای شبکهسازی و انجام کارهای اساسی در منطقه ویژه علم و فناوری تأکید کرد و گفت: راهاندازی فنبازار یکی از اقدامات اساسی است که میتواند ظرفیت خوبی برای این منطقه ایجاد کند.
او با بیان اینکه نبود یک سازمان ماموریتمحور، حلقه گمشده ارتباط صنعت و دانشگاه است، افزود: منطقه ویژه علم و فناوری میتواند نقش این سازمان را ایفا کند و با انتقال مشکلات صنعت و تقاضای جامعه به دانشگاه، از مراکز علمی و دانشگاهی برای حل مشکلات، راهکار بخواهد.
منطقه ویژه علم و فناوری ربع رشیدی تبریز با هدف جذب فرصتها و سرمایههای علمی، اقتصادی، انسانی، ملی، منطقهای و بین المللی و اشتراک منافع همه طرفهای ذینفع و همافزایی بین سازمانها، مراکز و موسسات حاضر در منطقه به منظور ارتقای فناوری و در نتیجه توسعه تولید، ثروت، رفاه ملی و ایجاد جامعه دانایی محور در سال ۹۳ از شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری مجوز فعالیت دریافت کرده است.
انتهای پیام/ک