سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

نیمکت‌های لیگ آزادگان گرفتار بحران بی ثباتی/ ۳۹ تغییر در ۲۹ هفته

نیمکت سرمربیگری تیم‌های حاضر در لیگ آزادگان در این فصل دچار تغییرات فراوانی شده اند.

به گزارش  خبرنگار فوتبال و فوتسال گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، در حالی که رقابت‌های لیگ دسته یک رفته رفته به پایان خود نزدیک می‌شود و تکلیف ۲ تیم صعود کننده به برترین سطح فوتبال باشگاهی ایران تا ۵ هفته دیگر مشخص خواهد شد، هنوز برخی از تیم‌های حاضر در این رقابت‌ها به ثبات در اعضای کادرفنی خود نرسیده اند و مشخص نیست در بازی‌های هفته سی ام چه کسی سکان هدایت آن‌ها را در دست خواهد گرفت.  

تیم‌های سپیدرود رشت و نود ارومیه به تازگی سرمربیان خود را از دست دادند و مدیران این باشگاه‌ها در تلاش هستند تا هر چه زودتر جایگزین های مناسبی برای مهدی پاشازاده و وحید بیاتلو که تصمیم گرفتند راهی تیم‌های لیگ برتری شاهین شهرداری و تراکتور شوند، پیدا کنند.  

تا پایان هفته بیست و نهم، نیمکت تیم‌های لیگ یکی ۳۹ سرمربی به خود دیده و به غیر از چند تیم که تعدادشان به سختی از انگشتان یک دست فراتر می‌رود، سایر تیم‌های حاضر در این لیگ با ۲ یا چند مربی در مسابقات حاضر شده اند.


بیشتر بخوانید:


نیمکت‌های با ثبات در لیگ آزادگان

در رقابت‌های این فصل لیگ آزادگان ۶ تیم موفق شدند با یک سرمربی به کار خود ادامه دهند و ثبات نیمکت سرمربیگری خودشان را حفظ کنند. مس رفسنجان صدرنشین، مس کرمان، بادران تهران، نیروی زمینی تهران، آرمان گهر سیرجان و فجر شهید سپاسی شیراز باشگاه‌هایی هستند که سرمربیان خودشان را از ابتدای فصل حفظ کردند و اجازه ندادند کادرفنی تیمشان دستخوش تغییر شود.

به غیر از فجر سپاسی که در نیم فصل اول نتایج خوبی کسب کرد و به صدر جدول هم رسید، اما مشکلات مالی اجازه نداد روند خوب زردپوشان شیرازی ادامه پیدا کند، می‌توان گفت ۵ باشگاه دیگر از ثبات مدیریتی برخوردار هستند و امکانات مناسبی هم در اختیار دارند. همین ویژگی‌ها باعث شده تیم‌هایی مانند مس رفسنجان و مس کرمان با هدایت محمد ربیعی و مجتبی حسینی، اصلی‌ترین شانس‌های صعود به لیگ برتر باشند و در کنار این ۲ تیم، بادران هم با لغزش احتمالی مدعیان نیم نگاهی به صعود داشته باشد.  

۳۹  تغییر در ۲۹ هفته

نکته ناامید کننده‌ای که از فصل‌های گذشته در لیگ یک وجود داشته و هنوز هم در میان تیم‌های حاضر در این مسابقات به چشم می‌خورد، ایجاد تغییرات زیاد و شاید گاهی اوقات غیر ضروری، در کادرفنی تیم‌ها است. موضوع عجیبی که در میان این تغییرات مشادهده می‌شود این است که برخی از سرمربیان از تیم خود جدا می‌شوند و به فاصله چند ماه بعد به نیمکت همان تیم برمی گردند. برای نمونه محسن عاشوری و علی نظر محمدی مربیانی هستند که در این فصل در ۲ مقطع هدایت خوشه طلایی ساوه و رایکا بابل را برعهده گرفتند.  

پرتغییر‌ترین تیم لیگ یکی رایکا بابل بوده که تاکنون از ۶ سرمربی استفاده کرده و آمار قابل تامل هر ۵ هفته بیش از یک سرمربی را به ثبت رسانده است. با وجود ۵ تعویض سرمربی طی یک فصل، رایکا نتایج مورد انتظارش را کسب نکرد و با کسب ۲۸ امتیاز و قرار گرفتن در رده شانزدهم، برای فرار از سقوط به دسته پایین‌تر تلاش می‌کند.  

تیم‌های رشتی گرفتار بحران بی ثباتی 

ملوان و سپیدرود رشت، ۲ تیم پرطرفداری که روزگاری در لیگ برتر توپ می‌زدند نیز در این فصل علاوه بر تغییرات مدیریتی، شاهد تغییر در کادرفنی خود بودند.  

ملوان کارش را با علی لطیفی آغاز کرد، اما با تصمیم میرابی، مالک سابق باشگاه  پس از ۲ بازی از سمتش برکنار شد و آرتا منهاجی به عنوان سرمربی موقت جای او را گرفت. پس از روی کار آمدن نوری و زارع در باشگاه ملوان، احمدزاده بار دیگر به نیمکت این تیم بازگشت، اما اوضاع بر وفق مراد او هم پیش نرفت تا اکبر میثاقیان چهارمین سرمربی ملوانان در فصل جدید باشد.  

سپیدرود نیز در این فصل شرایط متفاوتی نداشت و مسئولان باشگاه پس از چند هفته، علی نظر محمدی را به دلیل کسب نتایج ضعیف از هدایت تیمشان برکنار کردند و نادر دست نشان را جایگزین او کردند. دست نشان نیز نتوانست در روند سپیدرود تغییری ایجاد کند و با کارنامه ۳ پیروزی، ۲ مساوی و ۹ باخت به همکاری خود با سپیدرود پایان داد تا پاشازاده سومین سرمربی این تیم در این فصل باشد.


بیشتر بخوانید:


پاشازاده پس از گذشت ۲ هفته و کسب یک پیروزی و یک تساوی تصمیم گرفت بدون رضایت مسئولان باشگاه، هدایت شاهین شهرداری را برعهده بگیرد. با وجود اینکه نام چند گزینه برای هدایت سپیدرود رشت مطرح شده، مسئولان این باشگاه هنوز سرمربی جدید تیمشان را انتخاب نکردند و مشخص نیست در بازی روز شنبه برابر داماش گیلان چه کسی سکان هدایت این تیم را در دست خواهد داشت.  

به غیر از این ۲ تیم، داماش گیلان که فصل قبل با سرمربیگری سیامک فراهانی شگفتی ساز شد و به فینال جام حذفی رسید، در میانه‌های فصل، به ناچار مازیار ربیعی فرد را جایگزین فراهانی کرد و او با توجه به شرایط تیم، نتوانست نتیجه بگیرد و پس از بازی با فجر شهید سپاسی شیراز، استعفای  کرد. هر چند با استعفای ربیعی فرد مخالفت شد، اما تکلیف نیمکت سرمربیگری این تیم برای تقابل با سپیدرود رشت مشخص نیست و شاید ربیعی فرد روی استعفای خود مُصر بماند و به دلیل مشکلات موجود، حاضر به ادامه کار در داماش نشود.  

آن چه مسلم است تغییرات بیش از حد در کادرفنی تیم‌ها باعث شده مسابقات از لحاظ فنی دچار افت شود و از طرف دیگر در بیشتر مواقع، باشگاه‌ها به نتایج مدنظر خود از ایجاد تغییر در کادرفنی تیم های خود نرسند.  

انتهای پیام/ 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.