سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اجرایی نشدن پرداخت تسهیلات کرونا به بازاریان

رییس اتاق اصناف جیرفت گفت: پرداخت تسهیلات ناشی از خسارت کرونا به بازار فقط در قالب بخشنامه اعلامی بوده تاکنون هیچ گونه تسهیلاتی به بازاریان پرداخت نشده است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان،  علی میرکهنوج رییس اتاق اصناف شهرستان جیرفت در جلسه بررسی وضعیت بازار این شهرستان گفت: طی یک سال گذشته بیش از ۶ هزار و ۷۰۰ واحد صنفی بازرسی شده و تعداد ۳ هزار و ۵۰۰ مورد اخطار نسبت به صدور و تمدید پروانه کسب داده شده است.

او افزود: تعداد هزار و ۳۰۰ واحد صنفی متخلف با همکاری اداره نظارت بر اماکن عمومی نیروی انتظامی پلمب شده است.

رئیس اتاق اصناف جیرفت تصریح کرد: در بازرسی‌های صورت گرفته ۴۰۰ پرونده از واحد‌های صنفی متخلف با مبلغ ۳ میلیارد ریال جریمه به اداره تعزیرات حکومتی معرفی شده است.

میرکهنوج تصریح کرد: طی یکسال گذشته بیش از هزار پرونده کسب صادر شده است.

او افزود: از اسفند ۹۸ تاکنون درگیر کرونا هستیم و بازاریان بیشترین خسارت را متحمل شدند، چون شیوع کرونا با پایان سال و شب عید همراه بود.

میرکهنوج گفت: بازرسان اتاق اصناف در این پنج ماه بیشترین همکاری را با ستاد مبارزه با کرونا داشتند و اکنون سه نفر از آن‌ها درگیر این بیماری شدند.

رئیس اتاق اصناف جیرفت اظهار داشت: بازار در همه دوران‌ها قبل از شکل‌گیری انقلاب و تاکنون یار، یاور و وفادار به انقلاب بوده است و اکنون ما از بابت گرانی و تورم کمرشکن گله مندیم و خواستار برخورد قانونی با بعضا متخلفانی هستیم که در این وضعیت سو استفاده کرده اند.

میرکهنوج با اشاره به اینکه بازار طی این پنج ماه کرونا تعطیل و نیمه تعطیل بوده است افزود: اگر همکاری بازاریان نسبت به تعطیلی صنوف و بازار نبود شاهد افزایش بی شمار مبتلایان به کرونا بودیم و دولت در این رابطه وعده پرداخت تسهیلات مبنی بر جبران خسارات کرونا را داده است، متاسفانه تاکنون هیچ گونه خدمات و تسهیلاتی به بازاریان جهت جبران ضرر و زیان پرداخت نشده است.

او در خصوص پیشگیری از شیوع ویروس کرونا در بازار هم گفت: تعداد قابل توجهی ماسک با همکاری اتحادیه‌های خیاطان مردانه و زنانه تولید و علاوه بر ماسک‌های اهدایی خیران در بین بازار و مردم توزیع شده است.

میرکهنوج خواستار رعایت اجرای قانون در اتاق اصناف از سوی کمیسیون نظارت شد و افزود: ما از نظارت دقیق بر اتاق اصناف و اتحادیه‌های صنفی استقبال می‌کنیم.

محسن مشایخی معاون بازرگانی سازمان صنعت، معدن و تجارت جنوب کرمان با اشاره به برگزاری نمایشگاه‌ها در این نشست گفت: مجوز سایت نمایشگاهی از سوی سازمان توسعه تجارت برای جنوب کرمان برای برگزاری نمایشگاه‌های تخصصی صادر شده و تاکنون تقویم سایت نمایشگاهی اجرایی نشده است.

او افزود: بخش عظیم بازار در ایام کرونایی دچار آسیب شده است و دولت مصمم به پرداخت تسهیلات به بازار است.

مشایخی تصریح کرد: جامعه بازار همیشه وفادار به انقلاب بوده و در این مدت درگیری با بیماری کرونا با تعطیلی بازار خدمت بزرگی به سلامت جامعه نموده است.

معاون بازرگانی صمت جنوب افزود: افرادی سو استفاده گر جدا از قاطبه بازار سعی در اخلال، احتکار و گرانی دارند که با آن‌ها برخورد شدید خواهیم کرد.

مشایخی گفت: کنترل بازار علاوه بر نظارت بازرسان سازمان و اتاق اصناف با فعالیت و همکاری روسای اتحادیه‌های صنفی و بسیج اصناف امکان پذیر است.

او افزود: متصدیان واحد‌های صنفی باید مرتبا موجودی انبار‌های خود را در سامانه انبار‌ها اعلام کنند.

معاون سازمان صمت جنوب کرمان بر ساماندهی واحد‌های صنفی فاقد پروانه کسب تاکید کرد و افزود: اتحادیه‌ها و عوامل اجرایی با همکاری بازرسان باید این مهم را سامان بخشند.

انتهای پیام/س

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.