او افزود: تعداد هزار و ۳۰۰ واحد صنفی متخلف با همکاری اداره نظارت بر اماکن عمومی نیروی انتظامی پلمب شده است.
رئیس اتاق اصناف جیرفت تصریح کرد: در بازرسیهای صورت گرفته ۴۰۰ پرونده از واحدهای صنفی متخلف با مبلغ ۳ میلیارد ریال جریمه به اداره تعزیرات حکومتی معرفی شده است.
میرکهنوج تصریح کرد: طی یکسال گذشته بیش از هزار پرونده کسب صادر شده است.
او افزود: از اسفند ۹۸ تاکنون درگیر کرونا هستیم و بازاریان بیشترین خسارت را متحمل شدند، چون شیوع کرونا با پایان سال و شب عید همراه بود.
میرکهنوج گفت: بازرسان اتاق اصناف در این پنج ماه بیشترین همکاری را با ستاد مبارزه با کرونا داشتند و اکنون سه نفر از آنها درگیر این بیماری شدند.
رئیس اتاق اصناف جیرفت اظهار داشت: بازار در همه دورانها قبل از شکلگیری انقلاب و تاکنون یار، یاور و وفادار به انقلاب بوده است و اکنون ما از بابت گرانی و تورم کمرشکن گله مندیم و خواستار برخورد قانونی با بعضا متخلفانی هستیم که در این وضعیت سو استفاده کرده اند.
میرکهنوج با اشاره به اینکه بازار طی این پنج ماه کرونا تعطیل و نیمه تعطیل بوده است افزود: اگر همکاری بازاریان نسبت به تعطیلی صنوف و بازار نبود شاهد افزایش بی شمار مبتلایان به کرونا بودیم و دولت در این رابطه وعده پرداخت تسهیلات مبنی بر جبران خسارات کرونا را داده است، متاسفانه تاکنون هیچ گونه خدمات و تسهیلاتی به بازاریان جهت جبران ضرر و زیان پرداخت نشده است.
او در خصوص پیشگیری از شیوع ویروس کرونا در بازار هم گفت: تعداد قابل توجهی ماسک با همکاری اتحادیههای خیاطان مردانه و زنانه تولید و علاوه بر ماسکهای اهدایی خیران در بین بازار و مردم توزیع شده است.
میرکهنوج خواستار رعایت اجرای قانون در اتاق اصناف از سوی کمیسیون نظارت شد و افزود: ما از نظارت دقیق بر اتاق اصناف و اتحادیههای صنفی استقبال میکنیم.
محسن مشایخی معاون بازرگانی سازمان صنعت، معدن و تجارت جنوب کرمان با اشاره به برگزاری نمایشگاهها در این نشست گفت: مجوز سایت نمایشگاهی از سوی سازمان توسعه تجارت برای جنوب کرمان برای برگزاری نمایشگاههای تخصصی صادر شده و تاکنون تقویم سایت نمایشگاهی اجرایی نشده است.
او افزود: بخش عظیم بازار در ایام کرونایی دچار آسیب شده است و دولت مصمم به پرداخت تسهیلات به بازار است.
مشایخی تصریح کرد: جامعه بازار همیشه وفادار به انقلاب بوده و در این مدت درگیری با بیماری کرونا با تعطیلی بازار خدمت بزرگی به سلامت جامعه نموده است.
معاون بازرگانی صمت جنوب افزود: افرادی سو استفاده گر جدا از قاطبه بازار سعی در اخلال، احتکار و گرانی دارند که با آنها برخورد شدید خواهیم کرد.
مشایخی گفت: کنترل بازار علاوه بر نظارت بازرسان سازمان و اتاق اصناف با فعالیت و همکاری روسای اتحادیههای صنفی و بسیج اصناف امکان پذیر است.
او افزود: متصدیان واحدهای صنفی باید مرتبا موجودی انبارهای خود را در سامانه انبارها اعلام کنند.
معاون سازمان صمت جنوب کرمان بر ساماندهی واحدهای صنفی فاقد پروانه کسب تاکید کرد و افزود: اتحادیهها و عوامل اجرایی با همکاری بازرسان باید این مهم را سامان بخشند.
انتهای پیام/س