او مهمترین کار این مراکز را سم زدایی، بازتوانی و اشتغال عنوان کرد و ادامه داد: مصرف کنندگان مواد مخدر بر خلاف سایر مراکز اقامتی ترک اعتیاد به مدت یکسال در مراکز درمان و بازتوانی اعتیاد خدمات میگیرند.
عطابخش با اشاره به تداوم درمان در مرکز جامع درمان و بازتوانی اعتیاد گفت: مرکز جامع درمان اعتیاد، متفاوت از مراکز اقامتی معتادان متجاهر و کمپهای ترک اعتیاد است که با دارا بودن سه فضای فیزیکی مستقل، درمانهای سم زدایی، روانشناختی و حمایتی از معتادان در آن انجام میشود؛ ضمن اینکه بهبود یافته با امکان دسترسی و پیگیری روند درمان به مدت یکسال از این خدمات برخوردار میماند.
مدیرکل بهزیستی استان یزد با اشاره به فعالیت ۲۰ مرکز درمان سرپایی و وابستگی به مواد در استان و ۱۳ مرکز اقامتی بهبود و بازتوانی افراد با اختلال مصرف مواد، گفت: سال ۹۸ تعداد ۲۴۹۲ نفر در مراکز درمان سرپایی و وابستگی به مواد و ۴۰۶۳ نفر در مراکز اقامتی بهبود و بازتوانی افراد با اختلال مصرف مواد پذیرش شده اند.
عطابخش همچنین از فعالیت چهار مرکز کاهش آسیب گذری، ۲ تیم امداد رسان سیار مستقل در استان خبر داد و گفت: مراکز کاهش آسیب گذری به ۴۳۹ نفر و تیمهای امدادرسان سیار مستقل به ۱۹۶ نفر خدمات داده اند.
انتهای پیام/ی