سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ترامپ: کودکان آمریکا تحت حکومت بایدن امنیت نخواهند داشت

رئیس جمهور آمریکا بار دیگر توئیتر را محل انتقاد از جو بایدن، رقیب دموکرات خود در انتخابات ریاست جمهوری این کشور قرار داد.

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در یک پیام توئیتری به اظهارات رقیب دموکرات خود که گفته بود «در صورتی که رئیس جمهور شود اولویتش امنیت کودکان خواهد بود» حمله کرد و مدعی شد بایدن در حالی خواستار برقراری امنیت برای کودکان است که شرایط کودکان در ایالت‌هایی که توسط دموکرات‌ها اداره می‌شوند، مناسب نیست و آن‌ها مدام در معرض خشونت قرار دارند.

رئیس جمهور آمریکا در این پیام توئیتری نوشت: جو بایدن ادعا می‌کند با بسته شدن مدارس در پاییز امسال" امنیت بچه‌ها "را در اولویت قرار داده است. در آمریکای [تحت حکومت] بایدن نه شما و فرزندانتان و نه هیچ کس دیگری ایمن نخواهید بود.

ترامپ در حالی اظهارات بایدن درباره کودکان را به باد انتقاد گرفته است که بدون توجه به شرایط وخیم شیوع ویروس کرونا در آمریکا اعلام کرده با توجه به ناموفق بودن آموزش مجازی، مدارس باید در پاییز بازگشایی شوند.

او در یک پیام توئیتری نوشت: «حالا که در مقیاسی بزرگ، تجربه کردیم که آموزش مجازی در مقایسه با آموزش در مدرسه یا دانشگاه خیلی بد است و اصلا جایگزین آموزش حضوری نمی‌تواند باشد! مدرسه‌ها باید در پاییز باز شوند».

ترامپ در ادامه توییت خود تهدید کرد که در صورت عدم اجرای این دستور از سوی ایالت‌ها، دولت فدرال نیز بودجه آموزشی را قطع خواهد کرد.

از سوی دیگر، رئیس‌جمهور آمریکا روز شنبه طی اظهارنظری اعلام کرده که پس از رای دیوان عالی آمریکا به نفع قانون «داکا»، مجددا تقاضای لغو این قانون را که موجب اخراج حدود ۶۴۹ هزار مهاجر کودک از آمریکا خواهد شد به جریان خواهد انداخت.

ترامپ لغو داکا را گامی مهم برای پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری ماه نوامبر دانست.

دادگاه عالی آمریکا روز پنجشنبه تلاش رئیس‌جمهور این کشور برای خاتمه دادن به برنامه «داکا» را رد کرد.

برنامه داکا به کودکان مهاجری که بدون مدرک و در سنین کودکی وارد آمریکا شده و تحصیل کرده‌اند اجازه می‌دهد تا در صورتی که مرتکب جرم جدی نشده باشند، به مدت دو سال در آمریکا اقامت داشته باشند. این مدت همچنین قابل تمدید است. این قانون در دوران اوباما و در سال ۲۰۱۲ و پس از چندین بار تلاش ناموفق نهایتا در کنگره تصویب شد.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.