او افزود: اخیرا شاهد شیوع مجدد بیماری کرونا هستیم که در پی آن هم یکی از همکاران ما به رحمت خدا رفت. قطعا درباره موضوع کرونا و راهکارهای مقابله با آن در مجلس، وزارت بهداشت و یا سایر نهادها نمیتوانند ورود کنند و این کار از وظایف رئیس مجلس است.
نوری تصریح کرد: لازم است جلسات مجلس و کمیسیونها با رعایت پروتکلهای بهداشتی برگزار شود. ترسم آن است که در موضوع کرونا به جای حل آن جزئی از مسئله در کشور شویم؛ چون میزان ارتباطات و تراکم در مجلس چه در صحن و چه در کمیسیونها زیاد است و ممکن است مجلس به توسعه کرونا در کشور دامن زند. درخواستمان این است که از سایر روشهای استفاده شده در ماههای پایانی مجلس دهم استفاده کنید.
نماینده بستان آباد تصریح کرد: هیئت رئیسه می تواند با توجه به وجود زیرساختهای لازم از ارتباطات تصویری و غیر حضوری برای برگزاری جلسات مجلس استفاده کرده و یا از روشهایی همچون حضور یک دوم و یا یک سوم نمایندگان بهره گیرد و طبق اصل ۸۵ اختیارات را تفویض کند تا اینکه کرونا مهار شده و بتوان به روال معمول جلسات را برگزار کرد.
محمدباقر قالیباف، ریاست مجلس شورای اسلامی در پاسخ به تذکر این نماینده گفت: با توجه به اهمیت این موضوع قبل از شروع جلسه توضیحاتی در این باره به نمایندگان دادم. با توجه به فاصلههای ایجاد شده بین محل استقرار نمایندگان مشکلی در برگزاری جلسات صحن نداریم و این جلسات طبق پروتکلهای بهداشتی و دستورالعمل برگزار میشود منتها درخواستم از نمایندگان این است که در هنگام صحبت با یکدیگر فاصله اجتماعی را رعایت کنند.
او افزود: درباره برگزاری جلسات در کمیسیونها هم این توضیح را دادم که زمان تشکیل جلسات کمیسیون ها محدود شود؛ چهار محل هم تعیین شده تا اگر جلسه کمیسیونها با حضور مهمانی باشد، از آن استفاده کند. فضا در آن محله ها استاندارد لازم را دارد.
رئیس مجلس تاکید کرد: قرار شده که در روزهای یکشنبه هر هفته از نمایندگان تست کرونا گرفته شود.
قالیباف گفت: با توجه به اینکه نمایندگان از حوزه های انتخابیه به مجلس می آیند. امیدواریم با رعایت این موارد و پروتکل های بهداشتی آسیب را به حدقل ممکن برسانیم. اگر هم ضرورت پیدا کرد اقدامات بعدی را انجام خواهیم داد.
انتهای پیام/