او افزود: یکی از مهمترین اقدامات در اصلاح جامعه و جلوگیری از آسیبهای اجتماعی، آزادی محکومین مالی جرائم غیر عمد و نیازمند دربند است.
مدیرکل کمیته امداد استان یزد در ادامه اصلاح تعیین مهریههای سنگین در ازدواجهای نسل جوان را نیازمند فرهنگسازی و حمایت سایر دستگاههای اجرایی دانست و گفت: فرهنگسازی این دست مسائل و تقویت باورهای دینی مردم میتواند در کاهش آمار زندانیان مهریه بسیار مؤثر باشد و کمیته امداد استان یزد به وظیفهٔ خود در این رابطه پایبند است و از هیچ همکاری دریغ نمیکند.
اسلام افشون، مدیر نمایندگی ستاد دیه استان یزد نیز در این دیدار با قدردانی از همکاریهای کمیته امداد در زمینه کمک به آزادی زندانیان نیازمند جرائم غیر عمد به ارائه گزارشی پیرامون اقدامات صورت گرفته از سوی ستاد دیه استان پرداخت و گفت: در سهماهه نخست سال جاری ۶۰ مددجو محکوم مالی با حمایت نیکوکاران یزدی و همت مددکاران زندان آزاد و به آغوش خانوادههای خود بازگشتند.
او افزود: برای آزادی این مددجویان ۲۸ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان نیاز بود که با تلاش ستاد دیه استان بیش از یک میلیارد تومان از این مبلغ پرداخت شد و اعضای کمیته صلح و سازش این ستاد نیز موفق شدند حدود ۲۷ میلیارد ۲۰۰ میلیون تومان از شکات گذشت رضایتمندانه اخذ کنند.
افشون به پاس قدردانی از همکاریهای کمیته امداد در زمینه کمک به آزادی زندانیان جرائم غیر عمد، یکی از محصولات صنایعدستی زندانیان را به مدیرکل کمیته امداد استان اعطا کرد.
انتهای پیام/ی