او ادامه داد: استان هرمزگان و جزیره قشم به لحاظ صنعتی و تجارت بینالملل نقش مهمی در توسعه کشور ایفا میکنند و تامین برق پایدار این مناطق از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. بدین منظور با اجرا و احداث این نیروگاه نه تنها نیاز الکتریکی جزیره توسط واحدهای مستقر در منطقه قشم به طور کامل برطرف خواهد شد، بلکه بخشی از تولید برق این جزیره به سرزمین اصلی نیز انتقال پیدا خواهد کرد.
بیشتر بخوانید
دودابینژاد بیان کرد: در راستای توسعه تولید برق در جنوب شرق کشور و پاسخگویی به رشد مصرف در منطقه، احداث نیروگاه سیکل ترکیبی قشم با دو واحد گازی ۱۷۰ مگاواتی و یک واحد بخار ۱۶۰ مگاواتی جمعا به ظرفیت ۵۰۰ مگاوات با سرمایهگذاری شرکت برق و انرژی غدیر و گروه مپنا در دستور کار قرار گرفته است.
مجری طرح نیروگاههای خصوصی شرکت تولید نیروی برق حرارتی راندمان بخش گاز نیروگاه را ۳۳ درصد و راندمان سیکل ترکیبی مجموعه را ۴۹.۲ درصد برشمرد و افزود: همچنین با توجه به نیاز آبی جزیره قشم این واحد قادر به تولید روزانه هشت هزار مترمکعب آب شیرین خواهد بود.
او با اشاره به اینکه میزان مصرف گاز هر واحد حدود ۴۵ هزار مترمکعب در ساعت خواهد بود، ادامه داد: این نیروگاه نقش مهمی در توسعه استان هرمزگان، تامین انرژی جزیره قشم و افزایش اشتغالزایی در منطقه خواهد داشت.
انتهای پیام/