به گزارش خبرنگار حوزه فناوری گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، در حال حاضر، بزرگترین هدف انسان در منظومه شمسی مریخ است. ناسا و سایر آژانسهای فضایی معتقدند که دسترسی انسانها به مریخ ممکن است تا سال ۲۰۳۰ امکان پذیر باشد. ممکن است که انسان طی دو دهه آینده برای اولین بار در سیاره دیگری قدم بزند.
اگر چنین اتفاقی بیفتد، یک موفقیت برجسته خواهد بود، اما برخی محققان معتقدند که اگر قصد داریم انسانها را به مریخ بفرستیم، ممکن است در راه رسیدن به آنجا در سیاره زهره توقف کنیم.
ماموریت فرستادن انسانها به مریخ باعث میشود که انسانها یک دورخورشید را کامل بچرخند. علاوه بر آن اگر مریخ و زهره در زمان مشخص به درستی در مدار خود قرار گیرند میتوانند در زهره نیز توقف کنند.
توقف در زهره منفعتهای بسیاری دارد از جمله این که در مصرف انرژی صرفه جویی میشود.
این تیم همچنین استدلال میکند که پرواز به لطف نزدیکی به سیاره زهره، میتواند دادههای زیادی در مورد این سیاره در اختیارمان قرار دهد. اگر یک فضاپیمای انسانی در این نزدیکی باشد که بتواند اطلاعات آن را جمعآوری کند بسیار مناسبتر از کاوشگری است که روی سطح زهره اطلاعاتی ساده را از راه دور انتقال دهد.
مریخ برای دانشمندانی که به دنبال اثری از زندگی گذشته و حال در منظومه شمسی هستند، جالب توجه است. اما کسب اطلاعات بیشتر در مورد سایر سیارات، به ویژه آنهایی که همسایه ما هستند نیز مهم است.
اگر در این سفر بتوانیم هم از زهره اطلاعات کسب کنیم و هم برای سفر به مریخ در مصرف انرژی صرفه جویی شود؛ بنابراین توقف در سیاره زهره بسیار ایده آل خواهد بود.
بیشتربخوانید
انتهای پیام/