سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه پای چوپان

در این مطلب قصد داریم روش تهیه پای چوپان را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه پای چوپان را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده: ۴۰۰ گرم
سیب زمینی ۴ الی ۵ عدد
شیر یک استکان
کره ۵۰ گرم
قارچ ۱۰۰ گرم
نمک: ۱ قاشق غذاخوری
زردچوبه: ۱ قاشق غذاخوری
پودر پیاز: ۱ قاشق غذا خور
پودر سیر: ۱ قاشق غذاخوری
رب گوجه: ۲ قاشق غذاخوری
روغن مایع: به مقدار لازم
پنیر پیتزا به مقدار لازم


بیشتر بخوانید


طرز تهیه:

سیب زمینی هارو آبپز کنید و با کره و شیر و نمک خوب بکوبید تا پوره بشه.
گوشت چرخ کرده رو ابتدا خوب تفت میدیم تا کاملا یک رنگ بشه سپس نمک و فلفل و زردچوبه رو بهش اضافه میکنیم و خوب ترکیبش میکنیم.
سپس پودر سیر و پیاز رو بهش اضافه میکنیم و دوباره خوب تفت میدیم.
قارچمون رو اسلایس میکنیم و به گوشت اضافه میکنیم و میزاریم دو سه دقیقه با حرارت ملایم بپزه و بعدش رب گوجه بهش اضافه میکنیم و خوب ترکیبیش میکنیم.
گوشتمون رو کف یه ظرف شیشه‌ای مناسب فر میریزیم و روش پوره سیب زمینی رو اضافه میکنیم و با قاشق خوب صافش میکنیم. پوره سیب زمینی هر چی بیشتر، خوشمزه‌تر و لذیذتر میشه.

حالا موقع اضافه کردن پنیر پیتزامونه. به مدت ۲۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه داخل فر میزاریم تا بپزه.

منبع: ghaza land

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۰
سهیلا
۱۴:۱۸ ۲۵ تير ۱۳۹۹
خیلی خوشمزه به نظر میاد.حتما درست می کنم
پریا
۱۵:۲۰ ۲۴ تير ۱۳۹۹
بسیار عالی,انشاالله درست می کنم,ممنون
محمدجواد
۱۲:۴۳ ۲۴ تير ۱۳۹۹
من تا حالا غذایی نبوده نخور ه باشم ولی هرجور حساب میکنم میبینم شیر با اینا جور در نمیاد آخه اونم با گوشت سرخ کرده
ناشناس
۱۵:۱۴ ۲۴ تير ۱۳۹۹
یک استکان شیر جذب سیب زمینی میشه.
ناشناس
۰۱:۰۳ ۲۵ تير ۱۳۹۹
شیر اصلا با گوشت خوردنش فایده ای نداره.
ناشناس
۲۰:۲۲ ۲۳ تير ۱۳۹۹
چوپان پای نداره بلکه باید بگین پاچه