سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه ساندویچ لوبیا سفید خوشمزه

در این مطلب قصد داریم روش تهیه ساندویچ لوبیا سفید را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه ساندویچ لوبیا سفید را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم

نان همبرگر- ۴ عدد
لوبیا سفید پخته شده با کمی پیاز نگینی و ادویه – به میزان لازم
پیاز متوسط خردشده – یک عدد
گوجه متوسط – یک عدد
پنیر چدار- ۴ تکه
بیکن بوقلمون یا مرغ – چند تکه
کاهو – به میزان لازم


بیشتر بخوانید

۱- ابتدا فر را روشن و دمای آن را روی ۱۷۵ درجه سانتی گراد تنظیم می‌کنیم.

۲- نان‌های همبرگر را روی یک ورق پخت قرار می‌دهیم و سپس به مقدار مساوی درون هر چهار نان همبرگر لوبیای پخته شده، گوجه فرنگی، پیاز، بیکن و پنیر قرار می‌دهیم.

۳- نان‌ها را روی سینی فر قرار می‌دهیم و درون فر می‌گذاریم و اجازه می‌دهیم تا ۲۰ دقیقه درون فر پخته و طلایی شود. سپس از فر خارج و با سس و کاهو تزیین می‌کنیم.

 

منبع: خراسان

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.