به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز،استاندار آذربایجان شرقی بر پرهیز از کمیتگرایی صرف در خدماتدهی به مردم تأکید کرد و گفت: بهبود ارائه خدمات به مردم در تمامی دستگاههای خدماترسان باید اولویت اصلی مدیران و کارکنان باشد.
محمدرضا پورمحمدی روز یکشنبه در دیدار مدیران بهزیستی و تامین اجتماعی استان به مناسبت هفته بهزیستی و تأمین اجتماعی، گفت: در سالهای اخیر اقدامات بسیار خوبی در این حوزه انجام شده است که شایسته قدردانی است.
او ارتباط مستقیم و مستمر با مردم را از مهمترین وظایف ذاتی مدیران برشمرد و ادامه داد: از تمامی مدیران استان انتظار دارم که خدمات خود را به بهترین شکل ممکن برای مردم بازگو کرده و اجازه ندهند که برخی حواشی و تخریبهای جهت دار، آنها را از ارائه خدمت به مردم بازدارد.
استاندار آذربایجان شرقی از عملکرد سازمان تامین اجتماعی استان در الکترونیکی کردن پروندهها و همچنین تمدید غیرحضوری دفترچههای بیمه قدردانی کرد و افزود: این روند باید ادامه داشته و دستگاههای دیگر نیز برای ارائه غیرحضوری خدمات خود به مردم، برنامهریزیهای عملیاتی و کاربردی داشته باشند.
پورمحمدی با اشاره به حساسیت خدمت در دستگاههایی همچون بهزیستی و تامین اجتماعی، اظهار داشت: این دستگاهها برای امنیت اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی مردم در تلاش هستند و با خدمات ارزنده خود به جامعه، مصداق بارز افرادی هستند که بر اساس آیات قرآن کریم، جان انسانها را نجات میدهند.
او ادامه داد: نجات جان افراد به معنای نجات از مرگ نیست و ایجاد شغل و سایر اقدامات مشابه نیز مصداق نجات زندگی انسانهاست.
او تأکید کرد: تمامی مدیران باید عملکرد خود را به صورت روزانه مورد بررسی قرار داده و نهایت تلاش خود را برای انجام کارهای شاخص و یادگاری به مردم انجام دهند.
حسین فتحی مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی آذربایجان شرقی نیز در این دیدار، گفت: در حال حاضر ۶۳ درصد جمعیت استان تحت پوشش صندوقهای مختلف اجتماعی همچون تامین اجتماعی و بیمه روستاییان و عشایر هستند.
او با اشاره به سهم ۴۳ درصدی تعاون در اقتصاد استان، گفت: بیش از ۹۰ درصد کسبوکارهای فعلی استان مربوط به کسبوکارهای خرد و کوچک است که بسیاری از آنها در طول سه تا پنج سال از بین میروند و باید با اتخاذ تدابیر مناسب از این اتفاق جلوگیری کرد.
او از ثبت ۲۷ هزار فرصت و درخواست شغلی در سامانه رصد استان در سال گذشته خبر داد و گفت: برای کاهش و تکرقمی شدن نرخ بیکاری در استان باید سالانه بیش از ۵۰ هزار شغل جدید ایجاد کرد.
مدیران کل بهزیستی و تأمین اجتماعی و مدیر درمان تأمین اجتماعی هم در این دیدار گزارشی از عملکرد یکساله دستگاههای خود ارائه کردند.
انتهای پیام/