سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

معاون اول ریاست جمهوری:

کرونا همه دانشگاه‌ها را پیام نوری کرد

معاون اول ریاست جمهوری گفت: دانشگاه پیام نور در دوران کرونا به دانشگاه‌ها کمک کرد و باید از آن به عنوان دانشگاه «از راه نزدیک» یاد کرد.

به گزارش حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، اسحاق جهانگیری معاون اول ریاست جمهوری در دیدار  محمد زمانی رئیس دانشگاه پیام نور عملکرد دانشگاه پیام نور در دوران کرونا را بهینه و مثبت ارزیابی کرد و گفت: دانشگاه پیام نور در این دوران به همه دانشگاه‌ها کمک کرد و با این عملکرد بهینه در ارائه خدمات الکترونیک و حذف فاصله ها، باید از آن به عنوان دانشگاه «از راه نزدیک» یاد کرد.

جهانگیری اظهار کرد: تقویت هاب بین الملل به دلیل نقش موثر در توسعه آموزش در سطح کشور، منطقه،  گسترش زبان بین المللی و دیپلماسی علمی باید مورد توجه قرار گیرد.

او اشتغال را یکی از بزرگ‌ترین دغدغه‌های کشور دانست و افزود: امروز فارغ التحصیلان بهترین دانشگاه‌ها دغدغه اشتغال دارند و این در حالی است که بهترین افراد کشور باید بتوانند کارآفرین شوند.

دانشگاه پیام نور می تواند تاثیر تعیین کننده‌ای در اشتغال داشته باشد

معاون اول ریاست جمهوری با عنوان اینکه دانشگاه پیام نور بیش از انتظار ما در سطح اشتغالزایی عمل کرده و این قابل تقدیر است، بیان کرد: این دانشگاه می‌تواند تاثیر تعیین کننده‌ای در اشتغال داشته باشد و آموزش‌های مکمل این دانشگاه می‌تواند افراد را تبدیل به کارآفرین کند که لازمه آن مطالعه میدانی و ایجاد رشته‌های متناسب با بازار کار جهت تحول در اقتصاد کشور است.


بیشتر بخوانید


جهانگیری افزود: با امضای تفاهم نامه میان دانشگاه پیام نور و معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم، مهارت آموزانی که دوره‌های آموزشی را گذرانده اند، تحت پوشش تسهیلات اشتغال زایی قرار می‌گیرند.

او  در پایان ادامه داد: با توجه به گزارشات پایلوت انجام شده در ۷ مرکز دانشگاه پیام نور در استان‌های مختلف که به صورت آزمایشی اجرا شد، اقدامات موثری در زمینه ارائه آموزش مهارتی ارائه شده است، اما در فاز دوم باید مناطق و استان‌های محروم در اولویت قرار گیرند.

آمادگی دانشگاه پیام نور برای برگزاری آزمون‌های ملی

محمدرضا زمانی رئیس دانشگاه پیام نور در دیدار با اسحاق جهانگیری معاون اول ریاست جمهوری و محمد حسین امید معاون توسعه روستایی و مناطق محروم، گفت: دانشگاه پیام نور تجربه بسیار موفقی در ارائه خدمات آموزشی الکترونیکی با برگزاری کلاس‌های آنلاین با ظرفیت ۳۰ هزار نفر همزمان و همچنین آزمون‌های الکترونیکی در دوران کرونا داشت.

زمانی افزود: تقویت هاب بین المللی می‌تواند نقش بسیار مثبتی در گسترش زبان بین الملل و دیپلماسی علمی ایفا کند.

او با عنوان اینکه هر مجموعه‌ای که آزمون ملی داشته باشد، دانشگاه پیام نور با کمال میل خدمات الکترونیکی خود را به آن مجموعه ارائه خواهد کرد، اظهار کرد: در این نیمسال آزمون‌های دانشگاه تهران و همچنین آزمون‌های آنلاین پژوهشکده بیمه در نهایت صحت، دقت و سلامت به کمک دانشگاه پیام نور به صورت الکترونیکی برگزار شد و خدا را شاکریم که دانشگاه پیام نور توانست با استفاده از ظرفیت‌های خود گامی مثبت در جهت تامین نیاز‌های دیگر دانشگاه‌ها و مجموعه‌های کشور داشته باشد و تمامی بازخورد‌ها در این زمینه مثبت بوده است.

او همچنین به تفاهم نامه مشترک دانشگاه پیام نور و معاونت توسعه روستایی اشاره کرد و افزود: این تفاهم نامه بستر بسیار مناسبی برای دانش آموختگان دانشگاه پیام نور و همچنین دیگر دانشگاه‌ها است که با اجرای آن بر اساس پتانسیل و روند اشتغالزایی هر منطقه، دوره‌هایی برای دانش آموختگان دانشگاهی برگزار می‌شود. دانش آموختگان پس از اخذ گواهی می‌توانند از وام ۱۰۰ میلیونی باکارمزد ۶ درصد برای اشتغال و کارآفرینی برخوردار شوند.

زمانی با اشاره به اینکه در حال حاضر حرکت اشتغالزایی فارغ التحصیلان دانشگاه‌ها کمی به دلیل کرونا کند شده است، گفت: با وجود تمامی محدودیت‌های ناشی از شیوع بیماری کرونا، تاکنون ۲۵۰ نفر آموزش‌های تخصصی و بازاریابی را گذرانده اند. به طور مثال صرفا در استان مرکزی، دانش آموختگان دوره‌های مهارت افزایی دانشگاه پیام نور توانستند بدون تسهیلات، ماسک و گان مورد نیاز کل استان را تولید و تامین کنند.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.