سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

 موساکا + طرز تهیه

در گزارش زیر طرز تهیه موساکا را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، برای داشتن یه موساکای خوشمزه، کافیه ٤تا سیب زمینی متوسط رو ابپز کنید.
بعد از پخت، رنده و در صورت تمایل میتونید با کمی پیاز داغ و زردچوبه، مزه دارشون کنید.


بیشتربخوانید


٢٥٠ گرم گوشت چرخ کرده رو به همراه پیاز و فلفل دلمه و رب گوجه، مثل مایه ماکارونی تفت بدید (با حداقل روغن) و اماده کنید.
یک کیلو بادمجون متوسط (نه خیلی باریک و نه خیلی درشت)

 

رو با پوست حلقه حلقه کنید، (در صورت تمایل و داشتن وقت کافی بزارید داخل اب و نمک)

بعد اونهارو سرخ کنید و بزارید کنار، ٤ تا گوجه فرنگی خام رو هم بصورت حلقه‌ای برش بزنید..
کف ظرف مورد نظرتون رو یکمی سس سفید بریزید، بعد سیب زمینی هارو که با نمک و فلفل و زردچوبه مزه دار کردید (میتونید کمی زعفرون دمکرده و پیاز داغ برای خوشمزه‌تر شدنش اضافه کنید)
بریزید کف ظرف، روی اون‌ها مایه گوشتی، بعد به ترتیب و یکی در میون گوجه و بادمجون هارو بچینید.
بعد یکمی سس سفید روی اون‌ها بریزید و در اخر، هر اندازه که دوست داشتید پنیر پیتزا.
بعد بزارید داخل فر از قبل گرم شده، با دمای ١٨٠ درجه

برای مدت تقریبی ٤٥ دقیقه

می تونید به جای رنده کرده سیب زمینی ها، اونهارو بصورت حلقه‌ای برش بزنید و کف ظرف بچینید..
بادمجونارو بعد از سرخ کردن حتما بزارید روغن اضافیشون گرفته بشه..  (برای سس سفید:یک پیمانه شیر+یک ق غ آرد + ١٥گرم کره و کمی نمک) نیازه که.

اغلب ابتدا کره رو با ارد تفت میدن و بعد شیر و کم کم اضافه میکنن، وقتی مثل فرنی غلیظ شد، سس سفید یا بشامل آماده ست.
خودم همه مواد به جز کره رو میزارم روی حرارت وقتی که به غلظت رسید کره رو اضافه میکنم و از روی شعله برمیدارم.  

منبع: آشپزی بهاری

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.