سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه نان گاتا

در این مطلب قصد داریم روش تهیه نان گاتا را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه   نان گاتا را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

نون گاتا یا نون ارمنی یکی از محشرترین نوناییه که تا حالا درست کردم و خوردم.

تا حالا چند مدل دستور رو امتحان کردم که این عالیترینشون بود، شما هم دست به کار بشین و این نون خوشمزه رو واسه خانواده درست کنین.


بیشتر بخوانید

مواد لازم :

آردسفید ۲۵۰ گرم+ (پنجاه گرم رو احتیاط باشه شاید لازم نشه همه سیصد گرم آرد)
ماست نصف پیمانه
کره ۵۰ گرم
روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۱ عدد
مایه خمیر نصف قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر نصف قاشق غذاخوری
وانیل کمی
من از کمی پودرهل هم استفاده کردم.

مواد میانی گاتا:

آردنصف پیمانه
شکر (ترجیحا قهوه ای) نصف پیمانه
دارچین یک قاشق چایخوری
کره ۷۰ گرم
مغزگردوی خردشده درشت یک پیمانه سرخالی

طرز تهیه مواد میانی:
کره رو آب کنید فقط مایع شود کافیه داغ نشه بعدتخم مرغ ووانیل رو اضافه کرده بزنید با چنگال، ماست و روغن مایع رو اضافه کرده خوب مخلوط کنیدبعد آرد وخمیرمایه و بکینگ پودر را اضافه میکنیم کمی ورز میدهیم. بمدت یک ساعت جای گرم میپوشونیم واستراحت میدیم. دراین فاصله مایه میانی رو اماده میکنیم:

کره رو با آرد رو حرارت میذاریم تا بوی خامی آرد گرفته بشه، بعد گردو رو اضافه کرده ازروى حرارت برمیداریم و بقیه مواد رو اضافه میکنیم.

خمیررو بعداز استراحت دو قسمت کرده کمی پهن کرد مواد رو وسط خمیر میریزیم دور خمیر رو جمع میکنیم تا مواد وسط خمیر قرار بگیرد با دست روی ان رو کمی فشار میدیم و بقیه خمیررو روش میذاریم ودوباره روشو صاف میکنیم توی سینی فر بزارید تخم مرغ زده شده با یک قاشق غذاخوری خامه مخلوط کنید و رومال کنید با چاقو سوراخ روى نون ایجاد کنید در فر گرم شده بادرجه ۱۸۰ بمدت ۳۰_۲۵ دقیقه بپزید میتونید از گریل هم برای خوشرنگ‌تر شدن روی گاتا استفاده کنید.

منبع: cook.one1

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.