انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
بسیار عالی
به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه جواهر پلو را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
ترکیبی از زرشک، کشمش، خلال پوست پرتقال (من حذف کردم و بجاش ورقه زردآلو ریختم)، هویج خلالی ها که همه سرخ شدن به همراه پیازداغ، با خلال پسته و بادام و دانه انار و برگ گل محمدی خشک و ... روی پلو سرو میشه، درکنارشم مرغ زعفرونی که مرغ رو بصورت نواری برش زدم و رول کردم و با پودرسیر و زعفران دم شده و نمک و فلفل سیاه و کمی هم آبلیمو گذاشتم مزه دار بشه و بعدش با ترکیب کره و روغن زیتون روحرارت ملایم سرخ کردم.
بیشتر بخوانید
منبع:tazin o khalaghiat
انتهای پیام/