سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه کیک شیفون شکلاتی

در این مطلب قصد داریم روش تهیه کیک شیفون شکلاتی را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه کیک شیفون شکلاتی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

آرد سفید ۲ پیمانه

تخم مرغ ۶ عدد

بیکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری

نمک ۱ پنس

وانیل ۱ پنس

شکر ۱/۴ – ۱ پیمانه

پودر تارتار ۱/۴ قاشق چایخوری

شیر ۳/۴ پیمانه

روغن مایع ۳/۴ پیمانه


بیشتر بخوانید


طرز تهیه:

این کیک ساده، ولی خیلی نرمه که برای روکش خامه‌دار شدن بسیار مناسب است. منسجم‌تر از کیک اسفنجی است. این مواد برای یک عدد قالب گرد به قطر ۲۵ سانتی متر و ارتفاع ۷ سانتی متر مناسبه که برای ۲۰ نفر اندازه مناسبی میشه. اگر قالب کوچکتر باشد، حتماً سر ریز میشه. البته این دستور کیک شیفون ساده است که با تغییر میزان آرد و اضافه کردن پودر کاکائو تبدیل به کیک شیفون شکلاتی میشه.

باید کف قالب کاغذ روغنی انداخته بشه. سپس با مقدار کمی روغن چرب کنید. (زاویه قالب را با دقت چرب کنید تا بعداً برای تزیین دچار مشکل نشوید) دیواره را کمتر چرب کنید تا کیک خوب بالا بیاد.

آرد، بیکینگ پودر و نمک را سه بار الک کنید. اگر کیک شکلاتی خواستید به میزان کاکائویی که اضافه میشود از میزان آرد کم شود.
زرده و سفیده را جدا کنید. سفیده تخم مرغ را با پودر تارتار با همزن برقی هم بزنید تا سفید و پفکی شده. سپس نصف شکر را کم کم به آن اضافه کرده و مخلوط کنید تا فرم گرفته و از ظرف نریزد. کاسه داخل یخچال گذاشته شود.

زرده تخم مرغ را با وانیل و باقیمانده شکر همزده شود تا کرم رنگ و کشدار شود. سپس کمی شیر و کمی آرد را به این مخلوط اضافه کنید و مجدد تکرار کنید تا آرد و شیر تمام شود.

روغن مایع سریع به خورد خمیر داده شود. سپس همزن را خاموش کرده و سفیده تخم مرغ را با لیسک با خمیر مخلوط کنید.

مایه را در قالب ریخته و چند ضربه به آن زده تا حباب‌های هوا خارج شوند. قالب را درون فر از پیش گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید. کیک زیاد پف می‌کند و رویش سرخ می‌شود، ولی، چون پف کیک زیاد است داخلش با یک ساعت نمی‌پزد. بعد از یک ساعت و ده دقیقه، پخت کیک را خیلی سریع با خلال چوبی بلند یا ابزار مخصوص امتحان کرده، درب فر را ببندید.

وقتی تصمیم گرفتید فر را خاموش کنید، بگذارید کیک ۵ دقیقه دیگر درون آن بماند و سپس آنرا خارج نمائید. پس از سرد شدن کیک می‌توانید کیک را با خامه فرم گرفته و میوه، تزیین نمایید.

من کیک را برش زدم با شیر کاکائو مرطوب کردم؛ و با خامه فرم گرفته فیلینگ و کاور کیک را انجام دادم. میتوانید کیک را ساده نیز میل نماید.

منبع: honare tazeen

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
سمانه
۱۴:۵۴ ۲۳ تير ۱۳۹۹
عالیه اگر پودر تار تار نداشته باشیم بریزیم اشکال داره