صدیقه عبدالهی معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش کردستان در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج ،گفت: آموزش و پرورش به عنوان یک سازمان یادگیرنده همواره تلاش میکند در تحولات و رخدادهای ناگهانی نقش سازنده خود را ایفا نماید.
او افزود: در تابستان سال جاری به دلیل شیوع ویروس کرونا، به منظور تعمیق بیشتر یادگیری و غنی سازی اوقات فراغت دانش آموزان و در راستای تحقق عدالت آموزشی و اطمینان از تحقق اهداف برنامه درسی و تعمیق فرایند یاددهی یادگیری دانش آموزان دوره ابتدایی، بستههای آموزشی تحت عنوان درسنامه (هاوین) با مشارکت جمعی از معلمان توانمند و دلسوز دوره ابتدایی طراحی و تدوین شده است.
عبدالهی با بیان اینکه درسنامه هاوین برای شش پایه تحصیلی به صورت جداگانه طراحی و تدوین شده است، گفت: در مجموع ۷۵ هزار جلد درسنامه به تفکیک پایههای اول، دوم، سوم، چهارم، پنجم و ششم ابتدایی چاپ و در بین دانش آموزان توزیع میشود.
او اظهار داشت: درسنامهها با هدف مرور و بازآموزی مفاهیم اصلی دروس، تکمیل یادگیری دانش آموزان و اطمینان از کسب پیش نیازهای لازم برای ورود به پایه بالاتر طراحی و تدوین شده است تا دانش آموزان با اولویت مناطق روستایی و حاشیه شهر و دانش آموزان با نیازهای ویژه، در ایام تابستان با همراهی اولیای محترم و نظارت و راهنمایی معلمان دلسوز روزی یک ساعت درسنامه را مطالعه و تکالیف آن را انجام دهند و مشکلات آموزشی خود را با معلم در میان بگذارند.
معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش کردستان گفت: بر اساس برنامه ریزی صورت گرفته، مدیران مدارس نیز ضمن تسهیل دسترسی دانش آموزان به محتوای درسنامه از طرق مختلف، بر عملکرد دانش آموزان نظارت نموده و زمینه ارتباط مستمر با دانش آموزان به ویژه ارائه بازخورد مؤثر را توسط معلمان فراهم مینمایند.
انتهای پیام/ع