سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

نان کاکولی بختیاری + دستور تهیه

در گزارش زیر طرز تهیه نان کاکولی بختیاری را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه نان کاکولی بختیاری را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

آرد گندم ۴ پیمانه
شیر ۱ پیمانه
شکر ۱/۲ پیمانه
روغن مایع ۱/۲ پیمانه
مایه خمیر ۱ قاشق سوپ خوری
تخم مرغ ۱ عدد
کشمش ۱/۲ پیمانه
گردو خرد شده ۱/۲ پیمانه


بیشتر بخوانید


مواد رومال:

شیره خرما ۱/۲ پیمانه
کنجد ۳ قاشق غذا خوری
سیاه دانه ۲ قاشق غذا خوری
زعفران آب کرده یا گلرنگ ۱/۲ پیمانه

طرز تهیه کاکولی:

١_ ابتدا مایه خمیر ویک قاشق شکر وشیر ولرم را مخلوط کرده درب ظرف را بگذارید و ده دقیقه زمان بدهید تا پف کند.

٢_ سپس آرد وروغن وشکر و شیر و بقیه مواد را مخلوط کنید و ورز دهید تا خمیر به دست نچسبد.

٣_ سپس خمیر را در وسط ظرف گرد کنید و آرد بپاشید و در ظرف ببندید ودر جای گرم نیم ساعت بگذارید تا پف کند.

۴_ سپس فر را روشن کرده با درجه ۱۷۵ سانتیگراد.

۵_ سینی فر را چرب کنید وکمی دستتان راچرب کنید و خمیر را ورز بدهید تا هواش خارج بشه و سپس چانه‌هایی به اندازه مشتتان بردارید وکف سینی با نوک انگشت پهن کنید به اندازه دایره‌ای به قطر ۱۲ تا۱۵ سانتیمتر و روش از مواد رومال با دست یا برس بزنید کنجد وسیاه دانه بپاشید و در فر به مدت سی دقیقه بگذارید.

۶_ بعد ازخارج کردن وخنک شدن در ظرف دربسته یک هفته در یخچال وسه ماه در فریزر خوب میماند.

منبع:nan_ba_asatid

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۴:۳۴ ۰۸ مهر ۱۴۰۱
عالی بود فقط یه سوال ماست هم میتونیم اضافه کنیم چطوری