سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مربای آجیل خوشمزه و متفاوت + طرز تهیه

در گزارش زیر طرز تهیه یک نوع مربای خوشمزه و مقوی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، برای درست کردن مربای آجیل مغز آجیل خام (پسته، بادام، بادام هندی، گردو بدون پوست) را داخل شربت خنک می‌ریزیم و چند روزی داخل یخچال می‌گذاریم تا شربت به خورد آجیل‌ها برود.


بیشتربخوانید


برای طعم مربا می توان کمی مربای زنجبیل بهش اضافه کرد

یا مربای پوست نارنج، بالنگ، کدو حلوایی ریز خرد کرد و باهاش مخلوط کرد

اندازه شربت
برای ۳ لیوان شکر ۲ لیوان آب نیاز هست و کمی وانیل

نکته: نیازی نیست آجیل داخل مربا بجوشه اگه این کار رو بکنین یا اگه شربت داغ باشه رنگ آجیل‌ها تغییر می کنه
آجیل‌ها بعد اینکه شربت به خوردشون بره نرم میشن اصلا سفت نیستن
برای نگهداری طولانی مدت حتما داخل فریزر نگه دارید

منبع: بانوی خانه

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.