به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد ، محمد حسین رحیمی زاده معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان یزد در مراسم افتتاح مرکز مهر خانواده، گفت: به موجب ماده ۴۱ قانون، قوه قضائیه مکلف به تدوین، ساماندهی و راه اندازی مراکز ملاقات، ویژه فرزندان طلاق شده که امروز اولین مرکز ملاقات ویژه فرزندان طلاق تحت عنوان مرکز مهر خانواده در شهرستان یزد افتتاح شد.
او با اشاره به وجود حلقه مفقوده در دعاوی خانوادگی بعد از جدایی و طلاق، افزود: مشاوره در دعاوی خانوادگی بر عهده یکی از نهادها قرار گرفته و برای آن شرح وظایفی در اسناد بالادستی و مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی تعیین شده است.
رحیمی زاده با بیان اینکه آموزش و مشاورههای قبل و حین ازدواج و بعد از طرح دعاوی خانوادگی بر عهده معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری قرار گرفته است، افزود: نسبت به آسیبهای بعد از طلاق غفلت صورت گرفته است.
او از آسیبهای روحی و جسمی فرزندان به عنوان مهمترین آسیب بعد از طلاق نام برد و گفت: در بسیاری از دعاوی منجر به طلاق، فرزندان به عنوان وجه المصالحه قرار میگیرند که این بدترین نوع کودک آزاری است.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان یزد با بیان اینکه ماهیانه حدود ۴۰۰ ملاقات در حوزه فرزندان طلاق در سطح شهرستان یزد صورت میگیرد افزود: در گذشته این ملاقاتها در کلانتریها انجام میشد که خود آسیبهای جدی تری را برای فرزندان به همراه داشت.
او بر لزوم راه اندازی حداقل دو مرکز مهر خانواده در سطح شهرستان یزد تاکید کرد و گفت: البته در این مسیر باید از تمام ظرفیت مجموعههای مردم نهاد و سازمانها برای کمک به این مراکز استفاده شود.
رحیمی زاده با بیان اینکه در حال حاضر چند مجموعه مردم نهاد در این حوزه فعالیت میکنند افزود: علیرغم اینکه در قانون، تکالیفی جهت مقابله با آسیبهای این حوزه تعیین شده، اما متاسفانه بودجهای برای آن در نظر گرفته نشده است.
انتهای پیام/ی