سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه مرغ آسیایی

در این مطلب قصد داریم روش تهیه مرغ آسیایی را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه مرغ آسیایی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای ۵ تا ۶ نفر:

سینه مرغ یا بوقلمون ۵۰۰ گرم

پیاز یک عدد

فلفل دلمه‌ای رنگی ۲ عدد

سیر خرد شده ۲ الی ۳ حبه

پودر آویشن یک ق چایخوری

پودر پاپریکا یک ق چایخوری

پودر یا سس خردل ۱ قاشق چایخوری

آب مرغ نصف فنجان

آب لیمو دو ق چ

عسل نصف قاشق چایخوری

سس سویا یک قاشق چایخوری

سس کچاپ یک تا دو ق چایخوری

نمک به مقدار لازم


بیشتر بخوانید


طرز تهیه:

در ابتدا پیاز رو با روغن پنج دقیقه تفت بدید تا طلایی رنگ شود سپس مرغ و فلفل‌های دلمه‌ای نواری خرد شده را اضافه کاملا تفت دهید.

سپس سیر و آویشن، فلفل، پاپریکا، خردل، عسل، سس سویا و آبلیمو رو اضافه کنید و تفت بدید تا مرغ بپزه. حدودا ده دقیقه کافیه، چون فیله و سینه مرغ که کوچیک خرد شده زود میپزه در آخر سس کچاپ یا سس تایلندی و آب مرغ رو بریزید و در حدود ۱۰ دقیقه در تابه رو بزنید تا کاملا غلیظ بشه و جا بیافته در هنگام سرو به آن پیازچه تازه و یا ریحان اضافه نوش جان کنید.

منبع:ashpazi_khebreha

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.