او افزود: سالانه به طور متوسط ۳۰ هزار کیلو صمغ آنغوزه تلخ و ۲ هزار کیلو صمغ آنغوزه شیرین از مراتع شمال استان کرمان برداشت میشود.
مددی با اشاره به اینکه مراتع شهرستانهای زرند، کرمان، سیرجان، راور و شهربابک محل رویش آنغوزه تلخ است بیان کرد: آنغوزه شیرین هم فقط در زرند و روار محل رویشگاه آن است.
او اظهار کرد: بیش از ۱۳ هزار کیلو صمغ آنغوزه صادر میشود که بیشتر به کشورهای هند و پاکستان است.
مددی با اعلام اینکه برداشت آنغوزه از آواخر بهار شروع میشود و تا اوآخر تابستان ادامه دارد گفت: امسال به دلیل شرایط ویروس کرونا فقط بهره برداران بومی با رعایت پروتکلهای بهداشتی حق برداشت دارند.
انتهای پیام/س