او ادامه داد: اکنون هم شاهدیم که شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان که به بن بست رسیده و ساز و کارهای دیگری هم که وجود دارد آنچنان که باید و شاید نتوانسته دموکراتیک عمل کند؛ البته این ضعف تشکیلاتی در جناح مقابل هم وجود دارد.
چمبر افزود: معتقدم در کل با بعضی از اصلاحات قانونی باید به این سمت برویم که چند حزب قوی و فراگیر ایجاد شود یا اینکه همین ساز و کارهای موجود باید به سمت گسترش رفته و با بدنه حامیان هر دو جناح تماس داشته باشد؛ زیرا اصلاح طلبی در اصل یک نیاز در کشور است، اما باید چهارچوبی خاص پیدا کند و تعاملاتش را با نظام سیاسی و مردم را ساختارمندتر کند.
عضو شورای مرکزی حزب ندای ایرانیان گفت: البته اگر منظور آقای زیبا کلام این است که ساختارهای موجود به بن بست رسیده که این همان صحبت قبلی ندای ایرانیان است؛ اما اگر منظور این است که اصلا اصلاح طلبی باید از بین برود؛ معتقدم که منظور او این نبوده و بد برداشت شده است.
فعال اصلاح طلب درباره راهکارهای این بحران هم بیان کرد: ما قبلا پیشنهاد پارلمان اصلاحات را داده بودیم و منظور این بود که بدنه اصلاح طلبان در احزاب بتوانند یک مجمعی را تشکیل داده تا آن مجمع برای اصلاح طلبان تصمیم بگیرد، نه اینکه احزاب به صورت محفلی یک نفره یا برخی شخصیتها که چندان شناسنامه مشخص اصلاح طلبی ندارند در این زمینه تصمیم بگیرند؛ کما اینکه این ساز و کار در مجلس هم به بن بست رسیده است.
بیشتر بخوانید
او در پایان گفت: اگر ندای ایرانیان به این نتیجه برسد که این ساز و کارها پاسخگو نیستند، مجبور است به بدنه خودش پاسخگو باشد و به صورت حزبی وارد انتخابات شود، یعنی ممکن است اگر اصلاح طلبان نتوانند به اجماع برسند، سعی دارند که پاسخ احزاب و بدنه خود را بدهند.
انتهای پیام/