او ادامه داد: در بخش اول افرادی هستند که در ابتدا فرم پر کرده و ثبت نام هم کرده بودند اما الان جزو مشمولین نیستند که حدود دو میلیون نفر می شوند.
پورابراهیمی تعدادی از متولدین سال ۸۵ به بعد خانوادههای تحت پوشش کمیته امداد، سازمان بهزیستی و سازمان امور ایثارگران را دومین دسته از این فهرست عنوان کرد و گفت: در این بخش طبق آمار سازمان بهزیستی و کمیته امداد حدود یک میلیون و ۴۰۰ هزار خانوار از سهام عدالت جا مانده اند.
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس تصریح کرد: افرادی که در آن زمان جزو ۶ دهک کم درآمد جامعه بودند بخش سوم از جاماندگان را تشکیل میدهند.
او افزود: برآورد ما این است که در کل حدود ده میلیون نفر از جاماندگان سهام عدالت هستند.
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: بر اساس واگذاریهایی که در سال ۸۴-۸۵ انجام شد قرار بر واگذاری مجموعه شرکتهای مشمول سهام عدالت بصورت کامل به مردم بود.
پورابراهیمی گفت: از مجموع ۵۰ میلیون نفری که مشمول شدند حدود ۶ میلیون نفر تحت پوشش کمیته امداد، سازمان بهزیستی و سازمان امور ایثارگران هستند.
بیشتر بخوانید
پورابراهیمی بیان کرد: جلساتی در خصوص تعیین تکلیف جاماندگان این سهام در مجلس داشته ایم و بررسی برخی جزئیات باقی مانده است. پیش بینی میکنیم تا دو هفته دیگر تکلیف جاماندگان سهام عدالت روشن شود.ما تلاش میکنیم تا ۲ هفته آینده این طرح را از کمیسیون اقتصادی به صحن مجلس بیاوریم و با اولویت بعنوان اولین دستور جزو مصوبات صحن علنی داشته باشیم.
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: دولت از محل همین سهام عدالت اين توانايی را دارد تا به جاماندگان سهام عدالت هم سود بدهد چراکه ۴۸ درصد از مجموع سهام شرکت های قابل واگذاری در زمان اجرای سهام عدالت مشمول واگذاری ۱۰۰ درصد بودند که الان دولت ۴۸ درصد از مالکیت آنها را تصاحب کرده است.
انتهای پیام/
جناب رییس جمهوردستوربدین ثبت نام کنند ماجاماندیم ازثبت نام بخداتوی خرج زندگیمون موندیم نمیرسونیم کم اوردیم حق سهام عدالت بهمون بدین
پس کارگران چی ؟ بیکاران ؟