او افزود: هنگام تماس با ظروف استفاده شده بیمار مبتلا به کرونا، دستکش پوشیده شود، بهتر است تا حد امکان از ظروف یک بار مصرف استفاده شده و پس از استفاده دور انداخته شوند.
شهابی نژاد بیان داشت: در صورتی که از دستکش آشپزخانه استفاده میشود، پس از پایان شستوشو، دستکشها درآورده شده و با آب داغ و صابون شسته و خشک شوند؛ سپس دستها نیز مجددا با آب و صابون شسته شوند.
او تصریح کرد: برای شستن ظروف معمولی بیماران، از مایع ظرفشویی معمولی و آب داغ استفاده شود و پس از پایان شست وشوی ظروف در صورت عدم استفاده از دستکش، دستها بلافاصله با آب و صابون شسته شوند.
مدیر بهداشت محیط و حرفهای مرکز بهداشت کرمان گفت: دستکشهای یک بار مصرف مورد استفاده برای حمل ظروف آلوده، در کیسههای زباله یا پلاستیکهای دو لایه دور انداخته شوند.
او افزود: در صورت امکان، ظروف در ماشین ظرفشویی با دمای آب ۶۰ درجه سانتیگراد و ماده شوینده شسته و خشک شود و در صورتی که برای خشک کردن ظروف از دستمال مخصوص استفاده میشود، دستمال پس از استفاده با مایع شوینده شسته شده و به طور کامل خشک شود.
شهابی نژاد بیان داشت: برای گندزدایی ظروف بعد از مراحل فوق میتوان از محلولهای گندزدای مجاز و طبق دستوالعمل مربوطه استفاده کرد و توصیه میشود ظروف بیماران کرونایی به صورت جداگانه و جدا از سایر ظروف و تجهیزات شسته و گندزدایی شوند.
انتهای پیام/س