او ادامه داد: البته این موضوع درست است که کاندیدا باید جوان باشد، اما نباید خام باشد؛ در حالی که معتقدم آقای آذری جهرمی زیادی خام است و نشان داده که حتی در اندازه معاون اولی هم نیست.
قدیری ابیانه افزود: آقای جهانگیری هم گزینه دیگری است که البته بعید می دانم نامزد شود ؛ زیرا شعارهایی را در انتخابات گذشته سر داد که به هیچ یک از آنها عمل نشد؛ کما اینکه در انتخابات مجلس سر لیست کارگزاران حتی نتوانست ۷۰ هزار رای بیاورد؛ ضمن اینکه برادرش هم پرونده قضائی دارد که اگر هم تایید شود، این مسائل مانع رای آوردنش خواهد بود (هر چند ممکن است که بخاطر وعدههای ۹۶ تایید صلاحیت نشود) علاوه بر این در این مدت هم که مسئول مبارزه با فساد بوده نشان داده که در این کار موفق نبوده است. معتقدم جهانگیری اگر کمی منطقی فکر کند اصلا نامزد نخواهد شد.
بیشتر بخوانید:
سفیر اسبق کشورمان بیان کرد: معتقدم که آقای نوبخت هم مایل به نامزدی است و زمانی هم که گفت سفرهای استانی اش به خاطر نامزدی در ریاست جمهوری نیست در حقیقت خواست نام خود را هم به عنوان کاندیدای احتمالی مطرح کند و واقعا هم به این خواسته خود رسید. علاوه بر این، معاف کردن هنرمندانی با در آمدهای میلیاردی از مالیات هم به نظر برای دریافت حمایت آنها در انتخابات ریاست جمهوری است.
تحلیلگر مسائل سیاسی با اشاره به احتمال حضور سورنا ستاری هم گفت: ستاری هم فرد خوش نامی است که در زمینههای مسئولیتهای خودش نسبتا خوب عمل کرده است، اما مسئولیت ریاست جمهوری فقط مسائل فناورانه نیست و دولت ابعاد مختلفی نظیر سیاسی، اقتصادی و بین المللی دارد که او فاقد این توانایی هاست. از همین رو حتی بر فرض اگر کاندید شود و رای هم بیاورد نمیتواند دولت را به خوبی اداره کرده و در جهت حل مشکلات کشور گام بردارد.
او محمدجواد ظریف را کاندیدای احتمالی دیگر انتخابات دانست و اضافه کرد: آقای ظریف همواره اصرار داشته که خود را شبیه به مصدق نشان دهد و در سخنرانی اش در شورای امنیت هم سخنرانی و نقل قولش از مصدق تایید این قضیه بود و رسانهها هم سعی کردند که او را با مصدق مقایسه کنند؛ البته هردوی آنها در یک چیز مشترک بودند و آن اعتماد بی جا به آمریکا بود.
قدیری ابیانه ادامه داد: ممکن است واعظی هم وارد این عرصه شود، اما او هم به این سبب که نامش کنار روحانی بوده رای نخواهد آورد؛ صحبتی هم از سید حسن خمینی به عنوان نامزد است و حتی ممکن است که او را برای این پست تحریک کنند، اما نوه امام خمینی (ره) بودن برای ریاست جمهوری کفایت نمیکند و او تجربه مسئولیتهای بزرگ را ندارد؛ لذا بعید میدانم اگر او وارد هم بشود تایید صلاحیت شود، زیرا برای اخذ مجلس خبرگان هم موفق نشد.
سفیر اسبق کشورمان افزود: محمدرضا عارف هم احتمالا هوای این پست را در سر دارد، اما اگر نامزد و حتی تایید هم شود اعتباری برای رای آوردن در بین اصلاح طلبان ندارد؛ بنابراین اصلاحات فاقد نامزدی هستند که به پیروزی او امیدوار باشند، اما نکته مهم این است که معمولا اصلاح طلبان ادعای زیادی دارند مبنی بر اینکه مردم طرفدار آنها هستند، اما شرکت در ریاست جمهوری احتمالا نتیجهای مانند انتخابات مجلس برایشان خواهد داشت و ارقام صندوقها نشان خواهد داد که پایگاهی در بین مردم ندارند.
انتهای پیام/