سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سلطانی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان:

اعتراض دامداران به نرخ مصوب شیرخام؛ اعلام قیمت مصوب سنخیتی با هزینه تولید ندارد

سلطانی گفت: اتحادیه دامداران در نامه‌ای به معاون اول رئیس جمهور اعتراض شدید خود را به قیمت مصوب شیر خام اعلام کرده است.

سعید سلطانی سروستانی مدیر عامل اتحادیه دامداران کشور در گفت و گو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با انتقاد از نرخ مصوب شیرخام اظهار کرد: با اعلام قیمت مصوب شیرخام، سیرتماس‌های تلفنی از اتحادیه‌های استانی به سمت اتحادیه مرکزی سرازیر شد چرا که در جلسه معاونت امور دام بر نرخ حداقل ۳ هزار و ۳۰۰ تومان توافق شده بود.

او افزود: حدود ۱۵ نفر در یک جلسه برای بخش تولید تصمیم می‌گیرند و وزارت جهاد کشاورزی به عنوان متولی تولید تنها ۲ نماینده در این جلسه دارد و از نمایندگان تشکل‌های بخش خصوصی در این جلسه دعوتی به عمل نمی‌آید، در حالی که با حضور در جلسه ستاد تنظیم بازار حداقل حرف خود را به مسئولان می‌زدیم.

سلطانی ادامه داد: قیمت مصوب شیرخام بدون مشورت با ما ۲ هزار و ۹۰۰ تومان تعیین شد که مسئولان علت آن را عدم توانایی مصرف کنندگان برای خرید لبنیات عنوان می‌کنند، در حالی که این امر به نفع تولید نیست و در بلندمدت خسارات جبران ناپذیری را به صنعت وارد می‌کند.

تعطیلی واحد‌های دامداری در آینده‌ای نه چندان دور

مدیر عامل اتحادیه دامداران با اشاره به اینکه قیمت فعلی شیرخام به زیان دامداران تمام می‌شود، بیان کرد: در سال جهش تولید چنین تصمیماتی بازدارنده تولید است و در نهایت کار را به جایی می‌رساند که تعطیلی دامداری‌ها و کاهش تولید شیرخام را در بردارد، اما از الان‌ نمی توان درصدی اعلام کرد.

او با بیان اینکه قیمت شیرخام براساس نرخ مصوب نهاده‌های دامی تعیین شده است، گفت: این در حالی است که ۳۰ درصد نهاده مورد نیاز دامداران با نرخ مصوب و ۷۰ درصد از بازار سیاه تامین می‌شود که اختلاف آن با نرخ‌ مصوب بسیار چشمگیر است.


بیشتر بخوانید


این مقام مسئول قیمت کنونی هر کیلو ذرت در بازار آزاد را بالای ۲ هزار و ۵۰۰ تومان، جو را بالای ۲ هزار تومان و کنجاله سویا را هم ۶ هزار تومان اعلام کرد و افزود: قیمت سبوس با افزایش ۴۰ درصدی به یک هزار و ۴۰۰ تومان رسیده، ضمن آنکه کاه و کلش و ذرت علوفه‌ای نسبت به سال قبل ۵۰ تا ۱۰۰ درصد رشد داشته است.

به گفته او، ۵۰ درصد خوراک دام کنسانتره و ۵۰ درصد آن مواد خشبی است که قیمت مواد خشبی نسبت به خرداد سال گذشته ۵۰ درصد رشد داشته است.

مدیر عامل اتحادیه دامداران در پایان با اشاره به اینکه ۷۰ درصد هزینه‌های تولید مربوط به نهاده‌های دامی است، تصریح کرد: ما در نامه‌ای به معاون اول رئیس جمهور اعتراض شدید خود را به قیمت اعلام شده از سوی ستاد تنظیم بازار اعلام کرده ایم و امیدوار هستیم که در این نرخ تجدید نظر شود.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۲۲:۲۲ ۱۳ تير ۱۳۹۹
دنیا مردن است فکر کارگر بیکار زن و بچه دار را بکنیم به همدیگر کمک کنیم دنیا میگذرد