به گزارش حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، محققان موسسه ملی تحقیقات سلامت و دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران معتقدند برای شستن ظروف استفاده شده توسط فرد آلوده به کرونا لازم است که از آب داغ و مایع ظرفشویی استفاده شود. همچنین هنگام حمل ظروف به آشپزخانه بهتر است از دستکش استفاده کنید، اما هنگام شستشوی آنها پوشیدن دستکش ضروری نیست به شرطی که پس از اتمام کار، دستها بلافاصله با آب و صابون شسته شوند.
همچنین سازمان جهانی بهداشت در مورد تمیز و ضدعفونی کردن سطوح و وسایل مختلف (مانند ظروف) تماسیافته با فرد مبتلا به کووید-۱۹ موارد زیر را بیان کرده است:
۱) وسایل شخصی و سایر وسایل مورد استفاده بیماران مانند ظروف، بالش، تشک، فرش و کوسن، تا زمانی که دوره درمان و آزمایشها برای تشخیص وجود ویروس کرونا ادامه دارد (پایان عفونت) نباید مورد استفاده افراد دیگر قرار بگیرد.
۲) هنگام تماس با ظروف استفاده شده بیمار، دستکش پوشیده شود.
۳) بهتر است تا حد امکان از ظروف یک بار مصرف استفاده شده و پس از استفاده دور انداخته شوند.
۴) برای شستن ظروف معمولی بیماران، از مایع ظرفشویی معمولی و آب داغ استفاده شود.
۵) پس از پایان شستشوی ظروف در صورت عدم استفاده از دستکش، دستها بلافاصله با آب و صابون شسته شوند.
۶) در صورتی که از دستکش آشپزخانه استفاده میشود، پس از پایان شستشو، دستکشها درآورده شده و با آب داغ و صابون شسته و خشک شوند. سپس دستها نیز مجددا با آب و صابون شسته شوند.
۷) دستکشهای یک بار مصرف مورد استفاده برای حمل ظروف آلوده، در کیسههای زباله یا پلاستیکهای دو لایه دور انداخته شوند.
۸) در صورت امکان، ظروف در ماشین ظرفشویی با دمای آب ۶۰ درجه سانتیگراد و ماده شوینده شسته و خشک شود.
۹) در صورتی که برای خشک کردن ظروف از دستمال مخصوص استفاده میشود، دستمال پس از استفاده با مایع شوینده شسته شده و به طور کامل خشک شود.
بیشتربخوانید
انتهای پیام/