زهرا نژاد بهرام رئیس کمیته شهرسازی شورای شهر تهران در گفتوگو با خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، در توضیح آخرین اقدامها برای شناسایی ساختمانهای ناایمن پس از حادثه انفجار در کلینیک سینا اطهر گفت: سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران در حوزه فعالیت خود در بخش شناسایی ساختمانهای ناایمن به وظیفه خود عمل کرده و بررسیها در حال انجام است.
رئیس کمیته شهرسازی شورای شهر تهران افزود: ساختمانها در سه بخش کم خطر، پر خطر، پر خطر آفرین در حال بررسی و شناسایی هستند.
نژاد بهرام با اشاره به اینکه در بسیاری از موارد شهرداری تهران به دلیل برخی از محدودیتهای قانونی بین مالک و سر قفلی دار نمیتواند ورود کند، گفت: با توجه به این محدودیتها حرکت مدنی بسیار مهم و تأثیرگذار است تا بدین وسیله ساختمانهای ناایمن و پر خطر خالی از رفت و آمد شوند.
او افزود: هشتگی در فضای مجازی با عنوان معرفی ساختمانهای ناایمن به راه افتاده است که من نیز با این حرکت مدنی همراه هستم تا با شناساندن ساختمانهای ناایمن به شهروندان امکان رفت و آمد و مراجعه به آنها کاهش پیدا کند تا مالکان به فکر ایمن سازی ساختمان خود باشند.
رئیس کمیته شهرسازی شورای شهر تهران با قبول این موضوع که از سوی مدیریت شهری برای شناسایی ساختمانهای ناایمن و جلوگیری از فعالیت آنها قصورهایی رخ داده است، افزود: در موضوع کلینیک سینا اطهر باید به این نکته تأکید شود که شهرداری هیچ گاه متولی جواز کلینیک نیست و از وزارت بهداشت باید پرسید که برای یک درمانگاه سرپایی چطور اجازه فعالیت و عمل به آن حجم داده شده است.
نژاد بهرام با تأکید بر اینکه از این دست بیمارستانها در پایتخت کم نیست، گفت: به عنوان مثال بیمارستان امید و عرفان نیایش در منطقه ۵ تهران یکی دیگر از این نمونهها هستند که از ابتدا قرار بود مرکز ناباروری باشند، اما امروز به یک بیمارستان عمومی بدل شدهاند.
رئیس کمیته شهرسازی شورای شهر تهران تصریح کرد: کمیسیونهای شهرسازی در کنار خدمات شهری به عنوان کمیسیون تخصصی و حقوقی بر موضوع فعالیت این دست از ساختمانها در پایتخت متمرکز شدهاند تا دیگر شاهد این دست اتفاقهای تلخ در شهر نباشیم.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/