سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مدیرکل استاندارد ایلام:

رعایت پرتکل‌های بهداشتی توسط تمامی واحد‌های تولیدی اجباری است

همتی گفت : رعایت پرتکل‌های بهداشتی توسط تمامی واحد‌های تولیدی علی الخصوص واحد‌های غذایی اجباری است.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ایلام ؛  مدیرکل استاندارد ایلام و هیأت همراه از واحد‌های تولیدی استان بازرسی و آن‌ها را به رعایت پروتکل‌های بهداشتی الزام کردند.

همتی مدیرکل استاندارد ایلام و هیأت همراه از خط تولید انبار‌های مواد اولیه ، انبار محصول نهایی و آزمایشگاه‌های واحد‌های تولیدی بهتام لبن سپید ایلام تولیدکننده مینارین دوغ و خامه قنادی ، واحد آرد ایلام و واحد نرگس نگین زاگرس تولید کننده قند و شکر بازدید کردند.

او اظهار کرد  : رعایت پرتکل‌های بهداشتی توسط تمامی واحد‌های تولیدی علی الخصوص واحد‌های غذایی اجباری است و این موضوع توسط کارشناسان اداره کل و کانال‌های مجازی به واحد‌های تولیدی اطلاع رسانی شده است .

مدیرکل استاندارد ایلام  بیان کرد : در این بازرسی‌ها موضوع رعایت پروتکل‌های بهداشتی توسط گروه بازرسی کنترل و توسط کارشناسان به واحد‌های تولیدی که بعضی از موارد مانند استفاده ماسک و عدم شرایط نگهداری و جابجا نمودن محصولات رعایت نشده بود، تذکر داده شد.

انتهای پیام / غ

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.