سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

جزئیات برگزاری آنلاین امتحانات کتبی دانشگاه تربیت مدرس

دانشگاه تربیت مدرس دستورالعمل و راهنمای برگزاری امتحانات پایان نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۸-۹۹ دانشجویان این دانشگاه را اعلام کرد.

به گزارش حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، بر اساس دستورالعمل برگزاری امتحانات پایان نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۸ و ۹۹ دانشگاه تربیت مدرس، امتحانات این نیمسال به صورت غیر حضوری برگزار خواهد شد و ارزیابی نهایی دانشجویان به صورت ترکیبی از امتحان پایان نیمسال با رعایت حداقل وزن ۵۰ درصد از امتیاز نهایی دانشجو و سایر ارزیابی‌ها و فعالیت‌های دانشجو در فرایند آموزشی نیمسال جاری انجام می‌شود.

همچنین مقیاس نمره در ارزیابی امتحانات پایان نیم سال محدوده صفر تا ۲۰ است و نمره قبولی ومردودی بر اساس مقررات مصوب جاری دانشگاه محاسبه خواهد شد.

بر این اساس زمان برگزاری امتحانات و ثبت نمرات دانشجویان توسط استاد مطابق تقویم آموزشی بازنگری شده نیمسال دوم تحصیلی مصوب دوم اردیبهشت شورای آموزشی دانشگاه تربیت مدرس است.

طبق تصمیمات این شورا کلاس‌های آموزشی دانشجویان تربیت مدرس، ۱۱ تیر پایان پذیرفته است.

همچنین امتحانات دروس مدرسی از شنبه ۱۴ تیر آغاز می‌شود تا نوزدهم این ماه ادامه دارد. امتحانات دروس تخصصی نیز از شنبه ۲۱ تیر آغاز و ۸ مرداد پایان می‌پذیرد.

بر این اساس دانشجویان از ۱۵ تا ۲۰ مرداد می‌توانند نسبت به نمرات پایان سال خود اعتراض کنند در نهایت نمره نهایی از شنبه اول تا چهارشنبه ۵ شهریور ثبت می‌شود.

همچنین امتحانات پایان نیمسال برای تمامی دانشجویان یک درس با یک شیوه یکسان انجام می‌گیرد و استادان سوابق ارزشی درس را حفظ کنند به نحوی که در صورت لزوم قابلیت مراجعه و بررسی مجدد داشته باشد.

بر اساس این دستورالعمل برگزاری امتحانات غیر حضوری پایان نیمسال لازم است. حتما بر اساس برنامه زمان بندی که از سوی آموزش هر دانشکده تنظیم شده و به اطلاع دانشجویان رسیده است راس ساعت مقرر شروع و خاتمه یابد. همچنین غیبت دانشجو در امتحانات تابع مقررات و ضوابط دانشگاه‌ها است.

دانشگاه تربیت مدرس مصوب کرده در صورت اطمینان از احراز تقلب دانشجو در امتحانات پایان ترم استاد درس مطابق ضوابط و مقررات انضباطی اقدام خواهد کرد و چگونگی برگزاری آزمون واحد‌های عملی و ثبت نمرات مربوط از اختیارات استاد درس خواهد بود.

طبق این دستورالعمل شیوه برگزاری امتحان با صلاحدید استاد درس با استفاده از یک یا چند روش قابل انجام است.

در روش شفاهی استاد می‌تواند متناسب با اهداف درس و سر فصل‌های مصوب امتحانات پایان نیمسال را به صورت مصاحبه شفاهی بر خط با دانشجویان برگزار کند و این شیوه مناسب برای کلاس‌های کمتر از ۵ نفر است و در صورت بیشتر بودن تعداد دانشجویان استاد درس می‌تواند امتحان را در دو یا چند گروه برگزار و یا آزمون کتبی رااجرا کند. البته در روش کتبی سوالات امتحانی می‌تواند به صورت تستی و تشریحی برگزار شود.

در روش تستی بر حسب نوع درس یا رشته تحصیلی با رعایت کیفیت آموزش در تحصیلات تکمیلی استاد می‌تواند از طریق بخش آزمون سازی سامانه آموزش مجازی دانشگاه نسبت به طراحی سوالات چند گزینه‌ای اقدام کند. ضمن این که استاد درس می‌تواند با رعایت ملاحظاتی از جمله محدود کردن زمان نمایش هر سوال و تصادفی کردن شماره سوالات و گزینه‌ها برای دانشجویان مختلف همچنین مفهومی کردن سوالات احتمال تقلب را کاهش و روند پاسخگویی را مدیریت کند که دراین روش زمان در نظر گرفته برای هر سوال یک تا دو دقیقه و تعداد سوالات ۱۰ و حداکثر ۳۰ سوال است.

در روش تشریحی امتحان استاد می‌تواند بنابر لزوم ارزیابی کیفی دانشجویان از حیث میزان یادگیری مفاهیم پایه هر درس سوالات را از قبل طراحی واز محیط معمول صوتی، تصویری، و متنی به صورت بر خط با دانشجویان به اشتراک بگذارد. در واقع امتحان کتبی تشریحی پایان نیم سال هر سال لازم است در زمان محدود حداکثر ۷۵ دقیقه تنظیم و برگزار شود.

در روش "جزوه باز" نیز بر حسب محتوای مطالب تولید و ارائه شده در صفحه درسی یا کلاس‌های برخط و نیز رعایت الزامات مصوب سرفصل دروس استاد می‌تواند امتحان پایان نیم سال را از طریق طراحی سوالات تحلیلی باز برگزار کند که دراین روش زمان بارگزاری پاسخنامه دانشجویان حداکثر تا ۴۸ ساعت با صلاحدید استاد است.

در روش امتحان کتبی درس به تشخیص استاد می‌تواند آزمون بر خط آنلاین بدون نظارت ویا آزمون بر خط آنلاین با نظارت صورت بگیرد.

در این دستورالعمل آمده است استاد می‌تواند علاوه بر سامانه رسمی دانشگاه از سامانه دیگری که تشخیص می‌دهد بر حسب شیوه برگزاری امتحان پایان ترم را مشروط به ارائه مدارک ومستندات ثبت یا ضبط شده برگزار کند و قبل از امتحان پایان نیم سال جهت کسب تجربه حداقل یک نوبت آزمون آزمایشی با مشارکت دانشجویان طراحی و اجرا شود.

در پایان این دستورالعمل آمده است که برای به حداقل رساندن بار ترافیکی سرور‌ها و مشکلات سرعت اینترنت مدیران گروه یا ادارات آموزشی دانشکده‌ها برنامه زمان بندی را در طول روز ۸ صبح تا حداکثر ۱۷ بعد از ظهر و در حداکثر پراکندگی ساعات تنظیم و اعلام کنند.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.