به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،مارچوبه گیاهی سبز حاوی ویتامینها و مواد معدنی مختلفی همچون ویتامین A ، C ، E ، K و B6 و نیز فولات، آهن، مس ، کلسیم، پروتئین و فیبر است.
به خاطر وجود این مواد، مارچوبه مزایای زیادی برای سلامتی شما دارد که باید آن را مصرف کنید. شما میتوانید این گیاه را به صورت گریل، پخته شده و آب پز در کنار غذاهای دیگر مصرف کنید. در متن زیر دستور پخت غذایی سالم و خوشمزه را آموزش می دهیم.
پخت و آماده سازی رولت مرغ آسپاراگوس: ۵۵ دقیقه
مواد لازم جهت تهیه رولت مرغ آسپاراگوس برای ۸ نفر:
سس مایونز ۱/۲ فنجان
خردل ۳ قاشق غذا خوری
لیمو ترش ۱ عدد
ترخون خشک ۲ قاشق غذا خوری
فلفل سیاه ۱ قاشق چای خوری
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
مارچوبه تازه ۱۶ عدد
سینه مرغ بدون استخوان ۴ عدد
پنیر گودا ۴ برش
پودر سوخاری (پودر پانکو یا بیسکویت ترد خرد شده) ۱ فنجان
طرز تهیه رولت مرغ آسپاراگوس:
۱.ابتدا فر را در دمای ۲۴۵ درجه سانتیگراد (۴۷۵ درجه فارنهایت) گرم کنید. مایونز، خردل، آب لیمو، پوست رنده شده لیمو، ترخون، نمک و فلفل را یک ظرف مخلوط کرده تا کاملا ترکیب شوند.
۲. مارچوبه را در مایکرویو با حرارت زیاد بپزید تا به رنگ سبز روشن در بیاید (یک الی یک و نیم دقیقه). سینههای مرغ باید نازک باشد به همین دلیل آن را داخل پلاستیک ضخیمی گذاشته و با گوشت کوب میکوبیم تا به ضخامت نیم سانت برسد.
۳. یک برش پنیر روی هر تکه سینه مرغ و روی آن ۴ عدد مارچوبه بگذارید. مرغ را به دور پنیر و مارچوبه لوله کنید و در ظرف فر که از قبل چرب کردید قرار میدهید. توسط یک فرچه مخلوط مایونز را روی آنها بمالید و سپس روی آن پودر panko بپاشید و فشار دهید. (اگر پودر پانکو در دسترس ندارید همان طور که گفته شد میتوانید از پودرهای سوخاری استفاده کنید یا بیسکویت ترد خرد شده)
۴.داخل فر به مدت ۲۵ دقیقه و یا تا زمانی که نانها قهوهای شوند، بپزید.
منبع: خبربانو
انتهای پیام/