سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

شورای عالی انقلاب فرهنگی در حوزه تدوین اسناد فرهنگی توفیق نسبی داشته است

معاون خط مشی‌گذاری ستاد فرهنگ دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: شورای عالی انقلاب فرهنگی در حوزه تدوین اسناد و سیاست‌های فرهنگی در کشور توفیق نسبی داشته و هم‌اینک با استاد فرهنگی موثری مواجه هستیم.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، محمود حاجی­لویی در نشست شورای فرهنگ عمومی با موضوع تدوین سند مهندسی فرهنگی (برش استانی) که در سرسرای اجتماعات استانداری سیستان و بلوچستان برگزار شد اظهارداشت: هم‌اینک سرمایه‌ای از اسناد و سیاست‌های فرهنگی در کشور داریم که حاصل تلاش‌های چندین ساله در این زمینه است.

او بیان کرد: در حوزه فرهنگ ۲ سند عالی شامل نقشه مهندسی فرهنگی کشور و سند تحول بنیادین در آموزش و پرورش وجود دارد.

معاون خط مشی‌گذاری ستاد فرهنگ دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: یکی از مطالبات فرهنگیان و جامعه فرهنگی کشور این بود که با مشارکت و هم‌افزایی تمام بخش‌ها و دستگاه‌ها اسناد بالادستی تدوین و اجرا شود.

او اظهارداشت: اجرای اسناد فرهنگی در دوره جدید شورای عالی انقلاب فرهنگی با جدیت ویژه‌ای دنبال می‌شود.

حاجیلویی تصریح کرد: شورای عالی انقلاب فرهنگی در دوره جدید خود اجرایی کردن اسناد و مصوبات این شورا را در دستو کار قرار داده است.

او بیان کرد: اجرایی کردن مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی همواره در فرمایشات رهبر معظم انقلاب و احکامی که برای اعضای این شورا صادر کردند مساله فرهنگی مورد تاکید قرار گرفته است.

معاون خط مشی‌گذاری ستاد فرهنگ دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: سه اقدام اساسی در حوزه فرهنگ کشور شامل یک اقدام در مرکز و ۲ اقدام اساسی دیگر در استان‌ها دنبال می‌شود.

او ادامه داد: در مرکز به دنبال این هستیم که بتوانیم مسیری را در جاری شدن اسناد و سیاست‌های فرهنگی در برنامه‌های فرهنگی کشور بازکنیم.

حاجیلویی اظهارداشت: نخستین وظیفه ستاد راهبری نقشه مهندسی کشور تمهید مقدمات و رقم زدن شرایط به گونه‌ای که سیاست‌های این نقشه در برنامه‌های پنج ساله نقش خودش را ایفا کند که سازمان برنامه و بودجه حضور ویژه‌ای در این برنامه‌ها باید داشته باشد.

او بیان کرد: در تدوین برنامه هفتم توسعه با بودن نقشه مهندسی در کشور و شکل گیری ستاد مهندسی و مصوبات این ستاد و همچنین تشکیل ستاد اگر با یک تلاش مضاعف همراه باشد می‌توانیم برنامه فرهنگی در برنامه هفتم توسعه داشته باشیم.

معاون خط مشی‌گذاری ستاد فرهنگ دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگ گفت: شورای عالی فرهنگی اگر به دنبال اجرای سیاست‌های فرهنگی است باید به کنشگران فرهنگی کشور نزدیک شده و وضعیت فرهنگی کشور را در اجرای سند مدنظر قرار دهد.

او بیان کرد: شورای عالی انقلاب فرهنگی برای نزدیک شدن به کنشگران فرهنگی که رویداد‌ها و تغییرات فرهنگی را رقم می‌زنند رویکرد محلی و استانی را دنبال می‌کند که برای آن دو اقدام اصلی وجود دارد که یکی از آن‌ها برش استانی است.

حاجیلویی تصریح کرد: حرکت مبتنی بر واقعیت فرهنگ و جغرافیای اقلیمی کشور باید در رویکرد‌های برش استانی مدنظر باشد تا بتوان به اهداف مدنظر رسید.

انتهای پیام/گ

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.