سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

فریب پیامک کلاهبرداری به اسم همتا را نخورید!

در حالی که سایت رسمی سامانه همتا hamta.ntsw.ir است، کلاهبرداران برای فریب و سوءاستفاده کاربران، پیامک‌هایی به همراه لینک سایت‌های فیشینگ ارسال می‌کنند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  کلاهبرداران با راه‌اندازی سایت‌های جعلی که شبیه به سایت‌های اصلی است، به ربودن اطلاعات افراد، اغلب برای سوءاستفاده‌های مالی اقدام می‌کنند؛ در این شیوه که اصطلاحاً به فیشینگ معروف است، از طریق اطلاعات واردشده توسط کاربران در صفحات جعلی حساب‌های بانکی قربانیان خالی می‌شود یا ممکن است اطلاعات شخصی کاربران را دریافت کرده و از آن سوءاستفاده کنند.

پس از اجرای طرح رجیستری، ارسال پیامک‌هایی به اسم همتا به همراه آدرس‌های جعلی و صفحه‌هایی که مانند سامانه همتا طراحی شده، اتفاق تازه‌ای نیست، اما هر بار به روشی صورت می‌گیرد. پیش از این بار‌ها اتفاق افتاده که پیامکی برای برخی افراد ارسال و از آن‌ها خواسته شده جهت جلوگیری از قطع شدن تلفن همراه، مبلغی را پرداخت کنند. در یکی از جدیدترین نمونه‌های این کلاهبرداری، با هدایت کاربران به سایت‌های فیشینگ، اطلاعات را از آن‌ها درخواست می‌کنند.


بیشتر بخوانید


این درحالی است که با مراجعه به وب‌سایتی که لینک آن در پیامک آمده است، متوجه می‌شویم این وب‌سایت فیلتر شده است. اما از آن‌جایی که این روز‌ها بیشتر کاربران برای مراجعه به وب‌سایت‌ها و اپلیکیشن‌های فیلترشده، از فیلترشکن استفاده می‌کنند، متوجه این موضوع نخواهند شد. درصورتی که با فیلترشکن وارد این سایت شوید، با سایتی مواجه خواهید شد که بسیار شبیه به سامانه همتا طراحی شده و متاسفانه کاربران بدون توجه به آدرس سایت که اشتباه است، فریب صفحه‌ای که مشابه سایت اصلی طراحی شده را می‌خورند.

کانال رسمی آموزش و اطلاع‌رسانی ثبت تلفن همراه (رجیستری) هم بار‌ها هشدار داده که این روش، یکی از شیوه‌هایی است که کلاه‌برداران برای دستبرد زدن به حساب بانکی افراد از آن استفاده می‌کنند. از طرفی کاربران باید توجه داشته باشند هرگونه اطلاع‌رسانی در زمینه طرح ثبت تلفن همراه، از طریق سرشماره پیامکی HAMTA انجام می‌شود. ازطرفی سایت رسمی سامانه همتا hamta.ntsw.ir و سایت اطلاع‌رسانی همتا hamtainfo.ntsw.ir است و سامانه همتا دامنه دیگری ندارد.

همچنین درصورتی که به درگاه‌های بانکی هدایت شدید، همواره پیش از هرگونه پرداخت حتماً باید از اعتبار درگاه پرداخت مطمئن شوید. ویژگی‌های اولیه درگاه پرداخت معتبر شامل عبارت https و همچنین علامت تأیید سرویس‌دهنده (معمولاً به‌صورت قفل سبزرنگ) است که در ابتدای آدرس درگاه پرداخت وجود دارد. البته سامانه همتا برای انجام فرآیند‌های خود وجهی دریافت نمی‌کند و انجام همه فرایند‌های سامانه همتا رایگان است.

منبع: ایسنا

انتهای پیام/

برچسب ها: پیامک ، کلاهبرداری
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۰
پیشنهاد
۰۰:۴۴ ۱۲ تير ۱۳۹۹
من یک پیشنهاد دارم واسه پلیس فتا :
پلیس فتا یک سایت داشته باشد به اسم " ارزیاب شماره پیامک" و تمام شماره هایی که قرار است پیامک ارسال شودتمام مدارک حقوقی فرد دریافت شود مانند کارت ملی وشناسنامه و تعهد پرداخت جریمه و پرداخت سفته و چک سفید امضا تا در صورت خسارت جریمه وارد شده از مالک شماره پنل گرفته شود و بعد پنل پیامک برای فرد فعال شود.همچنین ارسال پیام با شماره موبایل بیش از 20 شماره غیر فعال شود.
خیلی افراد سیمکارت تهیه میکنند فقط واسه ارسال پیامک کلاهبرداری بعد هم می اندازن توی جوی آب.
اگر پیامک کلاهبرداری ارسال می شود این ضعف از خود پلیس و بخصوص مخابرات است که توانایی کنترل سیمکارت ها و پنل های ارسال پیامک را ندارد.کارمند دزد و متخلف در مخابرات زیاد شده است.
اگر پیامک کلاهبرداری ارسال می شود به خاطر این است که دفاتر مثل اب خوردن سیم کارت به مردم می فروشند بدون اینکه مدارک با خود فرد حقیقی چک شود.بایک کپی کارت ملی ساختگی سیم کارت واگذار میکنند.
اخیرا هم مد شده یکسری خانم از شماره موبایل زنگ میزنند و میگن : ما از مخابرات زنگ میزنیم.به خاطر اینکه کارکرد سیم کارت شما خوب بوده به قید قرعه شماره شما در اومده و 1000 پیامک رایگان و فلان مقدار اینترنت رایگان و فلان مقدار مکالمه رایگان.و سیم کارت هایی که با شماره 0990 شروع میشه و قیمت واقعی 5 هزار تومان است را 30 الی 50 هزار می فروشند که بعد خرید هیچکدام از این موارد را ندارد یا خیلی خیلی کمتر از مقداری است که هنگام مخ زدن می گویند..خب این سیم کارت های از مخابرات به بیرون درز پیدا میکند.چون در خود مخابرات کارمند دزد و رشوه خوار زیاد است.
ناشناس
۰۰:۳۶ ۱۲ تير ۱۳۹۹
یه صد باری برای من پیام اومد
علیرضا
۲۳:۰۷ ۱۱ تير ۱۳۹۹
دیروز به من هم این پیامک آمد به وجود این که دو روز قبل ریجستری را انجام داده بودم و پیامک تائید هم برایم آمده بود متوجه جعلی بودن پیامک شدم . برام جالبه که این کلاهبردارها از کجا فهمیده بودن که من تلفن جدید خریدم ؟این اطلاعات از کجدا به بیرون درج میکنه؟
ناشناس
۲۲:۴۷ ۱۱ تير ۱۳۹۹
جهرمی مشغول بازیه با بچه هاشه
ناشناس
۲۱:۵۵ ۱۱ تير ۱۳۹۹
کشتید ما رو با این کاراتون
بیست تا اپ رمز دوم ۱۰ تا اپ پرداخت قبض و شارژ
۵ اپ رسانه ای مثل روبیکا و اینا
اینم که دگیه قوز بالا قوز
ناشناس
۲۰:۱۰ ۱۱ تير ۱۳۹۹
چرا اپراتورها باید اجازه ی ارسال پیامک از این شماره رو بدن؟