سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه کال کباب

در این مطلب قصد داریم روش تهیه کال کباب را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه کال کباب را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

کال کباب یکی از مزه‌های اصلی گیلانه و در کنار بیشتر غذا‌ها خورده میشه این غذای لذیذ دقیقا شبیه زیتون پروردست و با همون مواد فقط به جای زیتون از بادمجان کبابی و ریش ریش شده استفاده میشه و بعد از مخلوط شدن توی یخچال میره و سرد خورده میشه.

مواد لازم:

بادمجان: ۱ کیلوگرم
رب انار ترش یا آب انار ترش: ۱ فنجان
گردو آسیاب شده یا دو بار چرخ شده: ۲۰۰ گرم
نمک: ۱ قاشق چایخوری
گلپر: ۱ قاشق چایخوری
سبزی خالواش و چوچاق یا نعناع خشک: ۱ قاشق غذاخوری
سیر: ۴ حبه رنده شده


بیشتر بخوانید


طرز تهیه:

بتدا بادمجان‌ها را بشورید و کباب کنید. بادمجان‌ها باید با پوست کباب شوند. سپس پوست بادمجان‌های کباب شده را بگیرید و با گوشتکوب له کنید.

سپس سایر مواد را هم به بادمجان له شده به جز آب انار یا رب انار را اضافه کنید و تمام آن‌ها را با هم بکوبید.

در مرحله آخر رب انار یا آب انار را اضافه کنید و تمام مواد را خوب هم بزنید.

شاید باورتان نشود، اما کال کباب اصیل گیلانی شمابه همین سادگی آماده است.

منبع: amoozesh deser ghaza

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۴:۵۵ ۲۴ مهر ۱۴۰۱
کال کباب بی‌نظیره.اونی که خورده میدونه من چی میگم
ناشناس
۰۸:۳۵ ۱۲ تير ۱۳۹۹
رستورانی در لاهیجان میشناسم که دسرهای خوشمزه ای دارد یکیش همین غذا است دعا کنید پول دار بشم یکسر به اونجا برم یه حالی ببریم
ناشناس
۰۱:۰۰ ۱۲ تير ۱۳۹۹
اینهم شدغذا حیف گردونیست بریزیم دور یک غذای خوب معرفی کنید که اگرقابل خوردن نبود جایی مون نسوزه واسه گرونی موادش. افتاد