سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه هویج پلو با مرغ زعفرانی

در این مطلب قصد داریم روش تهیه هویج پلو با مرغ زعفرانی را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه هویج پلو با مرغ زعفرانی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

برنج ۲ پیمانه
مرغ (سینه و ران) ۲ عدد
هویج ۲ تا متوسط
پیاز ۱ عدد
نمک و فلفل و زردچوبه میزان بازم
آبغوره ۲ قاشق عذاخوری
کره مقداری
زعفران مقداری


بیشتر بخوانید


طرز تهیه:

اول پیاز داغ میگیریم، مرغ‌ها را ازشب قبل مرینید کردیم (باپیاز، سیر، روغن زیتون، نمک و فلفل) و بعد به پیاز داغ‌ها اضافه میکنیم و در این فاصله بهش مقداری کره، ادویه و آبغوره و زعفران اضافه میکنیم و هویج‌ها را هم که جدا برش کبریتی کوچک دادیم و جدا سرخش کردیم را به مرغ اصافه کرده و مثل عکس مابین برنج ریخته و دم میکنیم بسیار خوشمزست موادش راحته حتما امتحان کنید.

پ ن: آبغوره چاشنی این غذاست پس حذفش نکنید، چون خوش طعمش میکنه.

راستی دارچین هم خوشمزش میکنه.

منبع: amoozesh deser ghaza

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۲۳:۴۲ ۱۲ تير ۱۳۹۹
آبغوره یعنی چه