سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح شد؛

آخرین جزئیات مبارزه علیه آفت ملخ صحرایی/ ملخ‌های تهران بومی هستند

سخنگوی سازمان حفظ نباتات گفت: در سطحی معادل ۳۹۸ هزار و ۶۷۷ هکتار مبارزه علیه آفت ملخ صحرایی در استان‌های جنوبی کشور صورت گرفته است.

محمدرضا میر سخنگوی سازمان حفظ نباتات کشور در گفت و گو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره آخرین وضعیت مبارزه علیه آفت ملخ صحرایی اظهار کرد: بنابر آخرین آمار تا ۲ روز گذشته در سطحی معادل ۳۹۸ هزار و ۶۷۷ هکتار در ۹ استان جنوبی مبارزه علیه آفت ملخ صحرایی کشور صورت گرفته است.

وی با اشاره به اینکه سیستان و بلوچستان با ۱۸۱ هزار و ۵۸۶ هکتار بالاترین سطح مبارزه را به خود اختصاص داده است، افزود: استان‌های هرمزگان با ۶۹ هزار و ۴۵۰ هکتار، بوشهر ۴۲ هزار و ۸۰۵ هکتار، جنوب کرمان ۳۸ هزار و ۷۲۲ هکتار، فارس ۳۰ هزار و ۸۰۵ هکتار، خراسان جنوبی ۲۵ هزار و ۱۸۷ هکتار، خوزستان ۶ هزار و ۱۷ هکتار، شمال کرمان ۴ هزار و ۱۰۰ هکتار و خراسان رضوی ۵ هکتار در رده‌های بعدی مبارزه علیه آفت ملخ صحرایی قرار دارند.

میر با اشاره به اینکه ریزش جدیدی از آفت ملخ صحرایی نداشتیم، بیان کرد: در استان‌های سیستان و بلوچستان، خراسان جنوبی و کرمان در بازه زمانی ۴۸ ساعت گذشته مبارزه در حال انجام است که آن هم مربوط به ملخ‌هایی بوده که در کانون قبلی حضور داشتند و ریزش جدیدی نداشتیم.

سخنگوی سازمان حفظ نباتات با بیان اینکه وضعیت کشور از نظر هجوم آفت مناسب است، گفت: این درحالی است که رصد و دیدبانی به صورت ۲۴ ساعته انجام می‌شود.

وی ادامه داد: با هجوم آفت ملخ صحرایی طی ماه‌های اخیر پیش بینی می‌شد که سطح مبارزه علیه این آفت به یک میلیون هکتار برسد، اما در شرایط فعلی که از لحاظ ریزش در حالت استراحت قرار داریم، برآورد می‌شود که سطح مبارزه کمتر از یک‌میلیون هکتار باشد.

میر با بیان اینکه گزارشی از خسارت آفت ملخ صحرایی به باغات و مزارع نداشتیم، گفت: با توجه به بحث‌های رصدبانی و دیدبانی انتظار می‌رود که خسارتی به باغات و مزارع نداشته باشیم.

سخنگوی سازمان حفظ نباتات درباره آخرین وضعیت کوتاهی کشور‌های عربی در خصوص مبارزه علیه آفت ملخ صحرایی بیان کرد: در شرایط فعلی که ریزش جدیدی نداریم، نمی‌توان اظهار نظری در خصوص مبارزه یا کوتاهی کشور‌های عربی داشت.

آفت ملخ استان تهران هیچ ارتباطی به ملخ صحرایی ندارد

این مقام مسئول با اشاره به اینکه شیوع آفت ملخ در تهران ارتباطی به ملخ صحرایی ندارد، بیان کرد: ملخ‌های استان تهران از انواع ملخ‌های بومی داخل کشور هستند که به سبب شرایط اقلیمی و اکوسیستمی کشور ظهور و بروز پیدا می‌کنند.

وی با بیان اینکه قدرت جابه جایی ملخ‌های تهران در طول عمرشان بیش از ۴۰ تا ۵۰ کیلومتر نیست، افزود: اگرچه در شرایطی ملخ‌های بومی تهران می‌تواند خسارت زا باشد و به منابع کشاورزی آسیب بزند، اما قابل قیاس با ملخ‌های صحرایی نیست.

سخنگوی سازمان حفظ نباتات در پایان تصریح کرد: با توجه به بررسی کارشناسان نیازی به مبارزه شیمیایی در اغلب مناطق نیست و تنها در مناطق ورامین و رباط کریم مبارزه شیمیایی صورت گرفته است.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.