به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه ژله کیوی با پاناکوتا را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
موادلازم:
ژله کیوی:۱ بسته
کیوی حلقه شده:۲ عدد
لازم به ذکر است کیوی از میوههایی است که اگر همین جوری داخل ژله بزاریم باعث میشه ژله سفت نشه به خاطر همین کیویهای حلق شده را با ۱ قاشق شکر وکمی آب میزاریم روی حرارت تا یه جوش بزنه ومیزاریم کنار تا خنک شود.
مواد لازم برای پاناکوتا:
شیر:۲ لیوان
شکر:۷ ق غ
خامه؛۵ ق غ
ژلاتین:۲ق ع
آب؛۱/۲ لیوان
وانیل:۱/۲ ق چ
بیشتر بخوانید
طرز تهیه:
ژله کیوی رو با ۱/۵ لیوان آب جوش حل کرده و به صورت بن ماری آماده میکنیم تا شفاف بشه تقریبا ۳-۴ قاشق ژله رو تو قالب چرب شده میریزیم میزاریم تو یخچال تا نیم بند شود و بعد کیویهای حلقه شده رو با حوصله و نظم در قالب میچینیم و۲-۳ قاشق از ژله؛ را روی کیویها میریزیم ودر یخچال میزاریم تا کیویها تو قالب فیکس بشه و در انتها بقیه ژله باقی مانده رو تو قالب میریزیم و تو یخچال میزاریم تا ژله نیم بند بشه.
پانا کوتا رو هم آماده کرده و بعد از خنک شدن روی ژله ریخته و به مدت ۵-۶ ساعت در یخچال میزاریم.
طرز تهیه پاناکوتا:
شیر و شکر رو روی حرارت میزاریم تا شکر حل بشه وانیل و ژلاتین بن ماری شده رو بهش اضافه کرده و از روی حرارت برداشته خامه رو اضافه میکنیم و کنار میزاریم تا خنک بشه.
منبع: amoozesh deser ghaza
انتهای پیام/